Stoiximan

Ευρωλίγκα: Με Λεσόρ στο 2.10 απέναντι στη Μονακό ο Παναθηναϊκός AKTOR

Η δράση στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας συνεχίζεται, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να φιλοξενεί τη Μονακό στο ΟΑΚΑ και άλλα 3 ενδιαφέροντα ματς την Πέμπτη (11/01).

Χωρίς σταματημό συνεχίζεται η δράση στην Ευρωλίγκα, με το δεύτερο «σκέλος» της «διαβολοβδομάδας» να ξεκινά την Πέμπτη (11/01).

Ξεκινώντας από το πιο σημαντικό, λόγω ελληνικού ενδιαφέροντος, ματς της ημέρας, ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τη Μονακό στο ΟΑΚΑ, έχοντας στόχο να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη διοργάνωση και να παραμείνει σε τροχιά τετράδας.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την (πιο δύσκολη απ' όσο χρειαζόταν) νίκη επί της Αναντολού Εφές με σκορ 83-76, θέλοντας να πετύχουν το 2/2 μέσα στη «διπλή» εβδομάδα, κόντρα στην κούραση και τους τραυματισμούς. Φυσικά, οι Μονεγάσκοι κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι, καθώς διαθέτουν ταλέντο για να νικήσουν οπουδήποτε.

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί λόγω ΟΑΚΑ, αλλά κάθε πρόβλεψη για τον νικητή είναι επισφαλής, επομένως θα πάμε με μερικά ειδικά παικτών. Μετά τα 7 τρίποντα που έβαλε κόντρα στην Εφές, το Over 2,5 του Μάριους Γκριγκόνις σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan, μοιάζει ιδανικό. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, οι Over 11,5 πόντοι του Λεσόρ στα 2.10, κόντρα στην αδύναμη φροντ λάιν των Μονεγάσκων, έχουν μεγάλη αξία.

Στα υπόλοιπα ματς, η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου στην Πόλη, σε μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που ακολουθούν αντίθετη πορεία. Οι Τούρκοι είναι πολύ δυνατό σύνολο και το προφανές φαβορί, ωστόσο οι Βαυαροί μπορούν να αμυνθούν και ίσως τους βάλουν ζόρια αν κατεβάσουν αρκετά τον ρυθμό. Θα πάμε, πάντως, με τη νίκη της Φενέρ και το Under 160,5 στα 2.45 στη Stoiximan.

Πολύ ανταγωνιστικό ματς θα δούμε και στο Μιλάνο, όπου η Αρμάνι θα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα. Οι δύο σύλλογοι έχουν παρόμοια απογοητευτική πορεία μέχρι στιγμής και βρίσκονται αρκετά κοντά βαθμολογικά, επομένως αναμένουμε αναμέτρηση με ενδιαφέρον για την κατάταξη. Όσον αφορά τα ειδικά, οι Over 5,5 ασίστ του «μαέστρου» Μίλος Τεόντοσιτς στα 2.20 στη Stoiximan, είναι πολύ πιθανές.

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με την ισπανική μονομαχία μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια. Οι Μαδριλένοι συνεχίζουν να είναι ασταμάτητοι με ρεκόρ 18-2 και βρίσκουν απέναντί τους το ντεφορμέ σύνολο του Άλεξ Μουμπρού, που έχει δύο σερί εντός έδρας ήττες. Η Ρεάλ είναι το προφανές φαβορί, ωστόσο η Βαλένθια αρέσκεται στα κλειστά παιχνίδια. Θα πάμε με το +10.5 χάντικαπ στη Βαλένθια, στα 1.85 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x