Stoiximan

Ευρωλίγκα: Must-win αποστολή για τον Ολυμπιακό, για την ιδανική «διαβολοβδομάδα» ο Παναθηναϊκός AKTOR

Η δράση στην Ευρωλίγκα επιστρέφει με τις δύο ελληνικές ομάδες να έχουν εκτός έδρας μονομαχίες με... πρέπει.

Η δράση στην Ευρωλίγκα δεν... σταματά ποτέ, ειδικά στη «διαβολοβδομάδα», με μια Παρασκευή (22/12) γεμάτη μπάσκετ, και μάλιστα ελληνικού ενδιαφέροντος παιχνίδια.

Αρχικά, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, σε ένα must-win εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Βιλερμπάν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο συνεχόμενες ήττες από Βαλένθια και Βίρτους, και θέλουν οπωσδήποτε το ροζ φύλλο ώστε να μην απομακρυνθούν από τις θέσεις της οκτάδας.

Το θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, πέρα από το «λευκό απουσιολόγιο», είναι πως η ομάδα του αντιμετωπίζει το ίσως πιο αδύναμο σύνολο της Euroleague. Πράγματι, η Βιλερμπάν τρέχει αυτή τη στιγμή ένα τραγικό σερί 7 ηττών, είναι μόνη στην τελευταία θέση και δείχνει μεγάλο έλλειμμα ποιότητας σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι δεδομένα η επίθεση, ωστόσο η Βιλερμπάν δεν διαθέτει τις αμυντικές δυνατότητες ώστε να του το κάνει... δύσκολο. Οι «ερυθρόλευκοι» πιθανότατα δεν θα δυσκολευτούν να «ζεσταθούν» αφού οι Γάλλοι αφήνουν αρκετά ελεύθερα σουτ. Αν τα ατού της είναι σε καλή μέρα, η ομάδα του Πειραιά δεν θα έχει πρόβλημα να νικήσει και να επιστρέψει. Θα πάμε, επομένως, με τη νίκη Ολυμπιακού και Over 155,5 στα 2,65 στο Bet Builder της Stoiximan.

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR, από την πλευρά του, έχει κι αυτός εκτός έδρας αποστολή, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε μια καλή φάση, αφού έχουν δυο συνεχόμενα διπλά σε γαλλικό έδαφος, το τελευταίο από τα οποία ήρθε με τρόπο που μπορεί να τους γεμίσει ψυχολογία. Βέβαια, υπάρχει και η άλλη οπτική, αυτή του υπερενθουσιασμού, επομένως το ματς θέλει προσοχή.

Γενικά, η αναμέτρηση είναι στο πεδίο δυνατοτήτων της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, αφού οι Ιταλοί βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-9, έχοντας ήδη 3 ήττες στην έδρα τους. Παρόλα αυτά, η Αρμάνι μετράει δύο συνεχόμενες νίκες, και αν αυτή επί της Βιλερμπάν δεν «πείθει», το «διπλό» στη Βαρκελώνη σίγουρα είναι ενδεικτικό πως η ιταλική ομάδα δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Αναμένουμε, επομένως, ένα κοντινό παιχνίδι όπως τα περισσότερα του Παναθηναϊκού AKTOR, και θα πάμε με το περιθώριο νίκης 6-10 στα 3,45 στη Stoiximan.

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, έχουν ενδιαφέρον οι Over 14,5 πόντοι του Νίκο Λαπροβίτολα κόντρα στη Ζάλγκιρις στα 2,25, αλλά και οι Over 11,5 πόντοι του Ελί Οκόμπο κόντρα στην Μπάγερν, στα 2,20.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x