Stoiximan

Γκολ και Χάαλαντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Ανάλυση και προγνωστικά για το μεγάλο ματς του Old Trafford!

Την Κυριακή στις 17:30 διεξάγεται το ντέρμπι της πόλης του Μάντσεστερ, όπου η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σίτι στο Old Trafford. Σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, προβλήματα στο χορτάρι και εσωτερικές έριδες για την ομάδα του Τεν Χαχ, που δεν πείθει ότι μπορεί να οδηγήσει τους «κόκκινους διαβόλους» σε μια σημαντική διάκριση.

Οι πρόσφατες οριακές νίκες κόντρα σε Μπρέντφορντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτόνωσαν κάπως την πίεση. Ωστόσο με ρεκόρ 5Ν-0Ι-4Η και γκολ 11-13, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μόλις στην 8η θέση με 15 βαθμούς. Και δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση στην 4άδα της Premier League. Για τίτλο, ούτε λόγος...

Μεσοβδόμαδα επικράτησε 1-0 της Κοπεγχάγης στο Champions League, με ήρωες δύο παίκτες που έχουν συγκεντρώσει πολλή αρνητική κριτική. Ο Μαγκουάιρ σκόραρε στο 72' και ο Ονάνα έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις, κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας τους για πρόκριση στους 16. Καζεμίρο, Ντιαλό, Μαλάσια, Μαρτίνες και Σο δεν προλαβαίνουν το ντέρμπι, εκτός πλάνων ο Σάντσο.

Φαβορί και φέτος για τον τίτλο η Σίτι, μόνο που ξέρει πως θα πρέπει να ιδρώσει πολύ για να τα καταφέρει. Απόδειξη το γεγονός πως μετά από έξι σερί νίκες, γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες από Γουλβς και Άρσεναλ.

Έβγαλε αντίδραση με το αγχωτικό 2-1 επί της Μπράιτον και ανέβηκε στην 2η θέση της Premier League. Ισόβαθμη με την Άρσεναλ, στο +1 από τη Λίβερπουλ και στο -2 από την πρωτοπόρο Τότεναμ. Είδηση πως μετά από εννέα αγωνιστικές έχει μόλις την πέμπτη καλύτερη επίθεση. Είναι πάντως αξιόπιστη ανασταλτικά, καθώς παρουσιάζει το μικρότερο παθητικό τερμάτων.

Μεσοβδόμαδα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γιούνγκ Μπόις με σκορ 3-1 και είναι το απόλυτο φαβορί για την 1η θέση στο Group G του Champions League. Τιμωρημένος ο Ακάντζι και εκτός μάχης ο Ντε Μπρόινε για το ντέρμπι του Old Trafford.

Μεγάλο παιχνίδι, με πολύ ισχυρό κίνητρο για τις δύο ομάδες. Μια νίκη μπορεί να αλλάξει το μομέντουμ όλης της σεζόν για τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο η Σίτι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και με περισσότερες λύσεις πρώτης γραμμής. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Χάαλαντε Over 1,5 προσπάθειες στην εστία & Over 3,5 κάρτες σε απόδοση 5.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

Με Σπόραρ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον επικίνδυνο Πανσερραϊκό

Δράση την Κυριακή υπάρχει και στη Stoiximan Super League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Με ρεκόρ 5Ν-1Ι-1Η και γκολ 21-5, οι «πράσινοι» είναι στην 4η θέση και το -3 από την κορυφή. Με ένα ματς λιγότερο ωστόσο, καθώς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό διεκόπη στο 49ο λεπτό και με το σκορ το 1-1.

Ανάλογα με την εξέλιξη στις δικαστικές αίθουσες, η κορυφή μπορεί να περάσει στα χέρια της ομάδας του Γιοβάνοβιτς. Που φτάνει στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό από την ήττα 1-2 στη Λεωφόρο κόντρα στη Ρεν, για την 3η αγωνιστική του Group F στο Europa League.

Αποτέλεσμα που δυσκολεύει την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να διατηρεί προβάδισμα τουλάχιστον για την 3η θέση. Περισσότερες οι λύσεις φέτος στο ρόστερ, δίνουν την ευχέρεια για ένα πιο ασφαλές ροτέισον.

Μετά από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα (και έξι συνολικά μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Αστέρα Καισαριανής), ο Πανσερραίκός ηττήθηκε 1-0 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι τις καθυστερήσεις, ωστόσο το γκολ του Φαμπιάνο στο 97' στέρησε το αποτέλεσμα από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Πανσερραϊκός έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής και εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, τότε μπορεί να φτάσει στον στόχο της παραμονής και μάλιστα με σχετική άνεση. Καλοδουλεμένη ομάδα, γρήγορη και με επιθετικό πνεύμα, παίζει για το αποτέλεσμα και δεν κρύβεται. Ζόρικο το ματς στη Λεωφόρο, όμως δεν έχει άγχος και η άγνοια κινδύνου καθιστά τον Πανσερραϊκό ως ένα επικίνδυνο αουτσάιντερ.

Ο Παναθηναϊκός έχει αδιαμφισβήτητο προβάδισμα, ωστόσο το παιχνίδι είναι μάλλον πιο δύσκολο από όσο μαρτυρούν οι αποδόσεις. Το συνδυαστικό στοίχημα Να σκοράρει ο Σπόραρ & Πανσερραϊκός Over 2,5 κόρνερ σε απόδοση 5.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x