Stoiximan

Η Νταντί Γιουνάιτεντ έχει μια ωραία ιστορία να πει

Το νέο επεισόδιο του El Sobrero Stories με τους Γιάννη Τσαούση και Κώστα Βαϊμάκη.

Όταν η Νταντί βρέθηκε καταχρεωμένη και 20 βαθμούς πίσω από την προτελευταία ομάδα στη βαθμολογία, ο σκηνοθέτης ετοιμάστηκε να ρίξει τους τίτλους τέλους. Δεν είχε όμως υπολογίσει ότι η αγάπη των οπαδών για την ομάδα, ένας «από μηχανής θεός» στον πάγκο και καμια 40αριά «ρούκουνες» που ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, θα έγραφαν μία από τις ομορφότερες ποδοσφαιρικές ιστορίες όλων των εποχών.

Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο τι προκαλείται σε μια ομάδα, σε έναν σύλλογο που δεν είναι σε θέση να λύσει τα οικονομικά προβλήματα.

Οι ελιγμοί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάρα πολύ δύσκολοι. Ειδικά σε συλλόγους που δεν αποτελούν δα και το κέντρο του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Η Νταντί Γιουνάιτεντ πέρασε από τη δική της φουρτουνιασμένη θάλασσα κι όμως επέπλευσε μέχρι το επόμενο απάγκιο, χάρη στην αγάπη των ανθρώπων που την υποστηρίζουν και πηγαίνουν στο γήπεδο για αυτήν.

Ένας ευφυής προπονητής, παλιοί και όχι μόνο παίκτες της ομάδας, βάζουν όλοι πλάτη προκειμένου ο σύλλογος να μην τσακιστεί και διαλυθεί στα εξ ών συνετέθη.

Ο Κώστας Βαιμάκης και ο Γιάννης Τσαούσης, βάζουν ένα ωραίο malt στο ποτήρι τους, φοράνε κιλτ και μας ταξιδεύουν στο πρόσφατο παρελθόν της ποδοσφαιρικής Σκωτίας στο νέο επεισόδιο El Sombrero στο Spotify της Stoiximan.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x