Stoiximan

Με Μπακασέτα και Γκριγκόνις σε Super Ενισχυμένες Αποδόσεις

Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ με τον «λαβωμένο» Παναθηναϊκό απέναντι στην Μιλάνο, σπουδαία ρεβάνς στο Περιστέρι για Ατρόμητο και πράσινους! Ανάλυση και προγνωστικά.

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο Περιστέρι (19:00) στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Με την ομάδα του Σάσα Ίλιτς μάλιστα να μπαίνει στην αναμέτρηση με αβαντάζ. Στο 90λεπτο της Λεωφόρου, ο Ατρόμητος έμεινε πίσω στο σκορ μετά από 11 λεπτά αγώνα. Και παρά τις αλλαγές στο βασικό του σχήμα κατάφερε να κάνει την ανατροπή πριν καν βγει το ημίχρονο!

Άντεξε στην πίεση των «πρασίνων» στο δεύτερο μέρος, ο Τσιντώτας έπιασε πέναλτι του Ιωαννίδη στο φινάλε και ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη με αυτό το 2-1. Σκορ που καλείται να υπερασπιστεί στη ρεβάνς.

Στη Stoiximan Super League, οι Περιστεριώτες έχασαν πολύτιμο έδαφος μετά την ήττα 3-1 από τον Αστέρα και πλέον είναι στο -6 από το τελευταίο εισιτήριο των playoffs. Διαφορά που δύσκολα θα καλυφθεί στις έξι τελευταίες στροφές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Υπό πίεση ο Παναθηναϊκός, μετά και την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τα πρώτα σύννεφα για τον Τερίμ έκαναν την εμφάνιση τους, κυρίως για τον τρόπο που ο Τούρκος τεχνικός διαχειρίζεται εσχάτως το ρόστερ.

Να σκοράρει ο Μπασκασέτας και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στο 4.05 από 3.25 σε Super Ενισχυμένες!

Με κατοχή μπάλας αλλά δίχως ιδέες δημιουργικά κόντρα στον «Δικέφαλο» ο Παναθηναϊκός, που έμοιαζε ευάλωτος στον χώρο από τη στιγμή που έπαιζε αρκετά ψηλά στην άμυνα. Οι τραυματισμοί των Σπόραρ, Ιωαννίδη δημιουργούν κενό στη γραμμή κρούσης, ενώ η επιλογή να μείνει εκτός ο Σένκεφελντ δεν δικαιώθηκε.

Σε κρίσιμη καμπή πλέον οι «πράσινοι», καθώς πάνε με την πλάτη στον τοίχο στο Περιστέρι, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό.

Φαντάζει ακραίο να νικήσει τρίτο ματς μέσα στη σεζόν ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκό. Η λογική λέει πως οι παίκτες του Τερίμ θα βγάλουν αντίδραση και αυτή τη φορά θα είναι κάτι παραπάνω από υποψιασμένοι.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, το φαβορί δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 3,5 οφσάιντ σε απόδοση 4.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στο ΟΑΚΑ και στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μιλάνο, ο Έργκιν Αταμάν δεν έχει πολλές λύσεις στην περιφερειακή γραμμή από τη στιγμή που οι δύο βασικοί του χειριστές θα βρίσκονται πιθανόν εκτός λόγω τραυματισμού (ο Βιλντόζα ίσως πάρει μερικά λεπτά, ο Σλούκας θα απουσιάσει). Οφείλει λοιπόν να βρει εναλλακτικές λύσεις για να χτυπήσει μεθοδικά την ευπαθή ιταλική Pick & Roll-άμυνα. Οι «πλάγιοι» του, Γκριγκόνις και Ναν, πρέπει να υποστηρίξουν τον Γκραντ παίρνοντας παιχνίδι με τη μπάλα στα χέρια ενώ ο Ματίας Λεσόρ θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην καρδιά του «ζωγραφιστού». Ο Γάλλος σέντερ μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη-κλειδί για τους γηπεδούχους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Bet Builder με Πόντοι Ολίμπια Μιλάνο Under 80.5 και Mathias Lessort Πόντοι 13+ σε απόδοση 2.27 στη Stoiximan

Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν τη μπάλα για να ωθήσουν τους Λομβαρδούς στο λάθος και να βρουν έξτρα πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η συμμετοχή των Μωραΐτη και Καλαϊτζάκη στο πλάνο μάχης. Οι δύο Έλληνες γκαρντ είναι πολύ ικανοί στην άμυνα ψηλά απέναντι στον κυρίως χειριστή του αντιπάλου και μπορούν να δώσουν σημαντικές λύσεις και βάθος στην πράσινη περιφερειακή γραμμή. Μάλιστα ο Καλαϊτζάκης έρχεται από δύο σπουδαίες εμφανίσεις σε Βελιγράδι και Πάτρα.

Marius Grigonis: 12+ Πόντοι σε Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο 3.15 από 2.52

Η Αρμάνι είναι μια ομάδα που παίζει τα ματς στο μισό γήπεδο και ο Παναθηναϊκός των σοβαρών ελλείψεων στα γκαρντ δύσκολα θα μπορέσει να ανεβάσει το τέμπο, κατευθυνόμενος επίσης σε σετ παιχνίδι. Πάμε για μια κλειστή μάχη ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης, η οποία αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Bet Builder με Χάντικαπ Παναθηναϊκός -1.5 και Πόντοι Under 159.5 σε απόδοση 2.40 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
(η ανάλυση του ΠΑΟ-Μιλάνο με πληροφορίες από Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x