Stoiximan

Νέες ανατροπές στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Η 15η αγωνιστική έκρυβε πολύ σημαντικές εκπλήξεις για μερικούς διεκδικητές του τίτλου.

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Stoiximan Super League λίγο πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων, έκρυβε ξανά εκπλήξεις και ανατροπές. Ανατροπές που είχαν επιρροή και στο στοίχημα, με τις αποδόσεις για την κατάκτηση τίτλου να αλλάζουν ξανά.

Το ασυγκράτητο 0-6 του ΠΑΟΚ στην Καισαριανή επί της Κηφισιάς, καταρχάς τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας και αφετέρου του δίνει την κορυφή και στο μακροχρόνιο στοίχημα για κατάκτηση τίτλου, αφού τον συναντάμε πλέον στο 3.50 από το 4.00 των προηγούμενων ημερών στο δελτίο της Stoiximan.

Αξίζει να σημειωθεί και πάλι πως οι πρωταθλητές της σεζόν 18/19 είχαν αρχίσει το πρωτάθλημα με αποδόσεις κοντά στο 20.00.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

 Μαζί με τον ΠΑΟΚ, 3.50 έχει και ο Παναθηναϊκός, επίσης από το 4.00 της περασμένης αγωνιστικής. Το καλό Β’ ημίχρονο των παικτών του Γιοβάνοβιτς στο Βόλο συνέβαλε σε αυτό. Η θέση στην βαθμολογία είναι η 2η πίσω από τον ΠΑΟΚ με διαφορά ενός βαθμού (35-34)

Η ΑΕΚ έχασε 2 βαθμούς στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό και είδε τη δική της απόδοση να ανεβαίνει από το 3.25 στο 3.60.

Ίδια ήταν τα επίπεδα κόστους και για τον Ολυμπιακό, αφού το 0-0 με τον Ατρόμητο τον πήγε στο 4.00 από το 3.35 όπου και βρισκόταν μετά την τελευταία του νίκη.

Είναι σαφές πως οι εκπλήξεις πληθαίνουν και το μακροχρόνιο στοίχημα γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο ενδιαφέρον.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x