Stoiximan

Ντέρμπι στο ΣΕΦ με επιστροφή Σλούκα και άφθονες επιλογές για στοίχημα

Η απόλυτη αναμέτρηση στη Stoiximan Basket League έρχεται με Bet Builder ενισχυμένες αποδόσεις και Mission.

Μπορεί ένα πρόσωπο να λειτουργεί υπερβατικά ως παρουσία, πάνω από το ίδιο το ματς που διαμορφώνει την «αιώνια» κόντρα;

Ο Κώστας Σλούκας θα περάσει τη φυσούνα του ΣΕΦ για πρώτη φορά με πράσινη φόρμα, σε ένα γεγονός το οποίο αντικειμενικά έχει τη δυναμική του.

Το παιχνίδι ως παιχνίδι όμως, βγαίνει από την πιο λαμπερή βιτρίνα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και προσφέρεται στο κοινό για να το θαυμάσει.

Σε μια τέτοια αντιπαράθεση που μπορεί να κινηθεί από διαφορές 20 πόντων μέχρι και διαφορά ενός πόντου, το στοίχημα και οι επιλογές σε αυτό έχουν δεσπόζουσα θέση.

Η Stoiximan προσφέρει πολύ αξιόλογα Bet Builders.

Οι αποδόσεις και οι αγορές για Ολυμπιακός-παναθηναϊκός της Stoiximan Basket League

Υπάρχει απόδοση 5.50 για νίκη του Ολυμπιακού και παραγωγικότερο παίκτη τον Άλεκ Πίτερς.

Ο Αμερικανός πρωταγωνιστεί σε άλλα δύο Bet Builders, με 6.50 για 14+ πόντους, 5+ ριμπάουντ και 2+ ασίστ καθώς και σε συνδυασμένο με το Νίκολα Μιλουτίνοφ (13+ πόντους ο Σέρβος και 14+ ο Αμερικανός).

Επιπρόσθετα, πέρα από τις δεκάδες επιλογές σε ομαδικά, ατομικά και ειδικά στοιχήματα, υπάρχει επιλογή και σε ενισχυμένη απόδοση, πάνω στο παιχνίδι που θα κάνει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον σέντερ του Ολυμπιακού να ανεβαίνει από το 1.83 στο 1.93 για 13+ πόντους.

Μέχρι και λίγο πριν το τζάμπολ του σπουδαίου ντέρμπι, οι φίλοι του στοιχήματος μπορούν να δοκιμαστούν και σε Mission* που οδηγεί σε ελκυστικό έπαθλο, συνδυάζοντας έτσι τις επιλογές τους για το «καυτό» σαραντάλεπτο του ΣΕΦ.

To Mission στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι ομάδες είναι σε διαφορετικό σημείο έχοντας όμως κοινούς προβληματισμούς, λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Ο Ολυμπιακός θα είναι χωρίς Σίκμα και Μακίσικ και ο Παναθηναϊκός χωρίς Βιλδόσα, Παπαπέτρου και Μαντζούκα.

Οι γηπεδούχοι έχουν ως τώρα αήττητο status στη Stoiximan Basket League, (3-0, 6β) ενώ οι φιλοξενούμενοι κάνουν το «διάπλου» της Λεωφόρου Συγγρού με τα ίδια ακριβώς νούμερα σε βαθμούς και νίκες-ήττες.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x