Stoiximan

Άρης χωρίς περιθώρια, Παναθηναϊκός με φόρα, Ολυμπιακός από... νωρίς

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sportfm.gr με… άρωμα Σούπερ Λίγκας.

Η αγαπημένη μας Σούπερ Λίγκα επιτέλους ξεκίνησε και τα βλέμματά μας είναι στραμμένα εκεί. Η πρώτη αγωνιστική πέρασε, έχοντας και τις εκπλήξεις της και τις «γκέλες» των ισχυρών. Η δεύτερη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, πάντως, δείχνει να έχει ωραία σημεία για να επιλέξουμε, ιδιαίτερα εφόσον εξετάσουμε τα παιχνίδια των «big-5».

Ιωνικός-Άρης (17/09, 19:00): Άφησαν βαθμούς στην πρεμιέρα οι δύο ομάδες. Ο Ιωνικός είχε δύσκολο έργο με την ΑΕΚ, αλλά έδειξε πως μπορεί να δημιουργήσει και να φτιάξει φάσεις, έχοντας ένα καλό πρώτο μισάωρο στο παιχνίδι. Την ίδια ώρα, ο Άρης παρότι είχε την υπεροχή δεν κατάφερε να την εκμεταλλευτεί και να τη μετουσιώσει σε γκολ, μένοντας στο 0-0 με τον ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, αφού έχουν το -6 που μετά τον βαθμό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει γίνει -5. Κάπως έτσι, το ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια αποκτά από νωρίς κομβικό ρόλο, αφού ο Άρης πρέπει να αρχίσει να… σβήνει την ποινή του και να κυνηγήσει την εξάδα. Σαφώς ποιοτικότερη η ομάδα του Άκη Μάντζιου, διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να περάσει από τη Νίκαια, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Τη νίκη του Άρη τη βρίσκουμε σε απόδοση 1.89 στη stoiximan.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (18/09, 20:30): Ιδανική πρεμιέρα έκαναν οι δύο ομάδες στην Σούπερ Λίγκα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Το «διπλό» του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα ήταν η πρώτη… βόμβα της σεζόν, με τους Ηπειρωτες να παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο τακτικά και να εκμεταλλεύονται στο έπακρο το λάθος του Ζίβκοβιτς για να πάρουν το εκτός έδρας τρίποντο.

Από την μεριά του, ο Παναθηναϊκός άρεσε στη Λεωφόρο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα μετά το πρώτο 25λεπτο. Έβγαλε και αμυντικά θέματα, ιδιαίτερα όταν πιέστηκε, αλλά με την μεγάλη ποιότητα που παίρνει μεσοεπιθετικά από τους Πέρεθ, Βιτάλ (σσ. συν ότι έρχεται ο Παλάσιος και οι άλλοι) καταφέρνει να… σβήνει αυτές τις ανορθογραφίες.

Ο ΠΑΣ μπορεί να έριξε την πρώτη «βόμβα» αλλά τον είδαμε σε αρκετά αμυντικογενή ρόλο. Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα επιχειρήσει το ίδιο, αλλά η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει σοβαρή και μετρημένη στο ξεκίνημα, όπως και ικανή να φύγει νικήτρια από τη δύσκολη έδρα των Ιωαννίνων. Στο 2.27 η νίκη του Παναθηναϊκού στη Stoiximan, είναι καλοδεχούμενη σε τέτοια απόδοση. Πάμε και σε μια έμπνευση, θέλοντας να βρούμε έναν σκόρερ. Ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος είναι ικανός στο ψηλό παιχνίδι και στις στατικές φάσεις, να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα πληρώνει επί… 15!

ΟΦΗ-ΑΕΚ (19/09, 18:30): Στην Κρήτη δοκιμάζεται η ΑΕΚ, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρώτο ματς με τον Ιωνικό. Ιδιαίτερα τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, έβγαλαν μάτια και έδειξαν ότι η Ένωση αλλάζει και ομορφαίνει. Απέναντί της, όμως, θα βρει έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο όπως ο ΟΦΗ, που με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς στην πρεμιέρα, κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τον πολύ ποιοτικό Άρη.

Με Τσούμπερ, με Λε Ταλέκ, με Άμραμπατ και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα, όπως και τους «παλιούς» Μάνταλο, Σιμάνσκι η ΑΕΚ δείχνει να έχει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά και παράγει ποδόσφαιρο και φάσεις. Απέναντί της θα έχει μια κλειστή άμυνα και πρέπει να την ανοίξει, αλλά και να προσέξει στην κόντρα-επίθεση που έδειξε να είναι ευάλωτη. Θα πάμε με τη νίκη της ΑΕΚ αλλά χωρίς να ανοίξει το σκορ. Μειώνουμε το ρίσκο και επιλέγουμε το «2 + under 4,5 goals» που το βρίσκουμε λίγο πάνω από τον διπλασιασμό.

Στα αγαπημένα μας ειδικά στοιχήματα, υπάρχει η επιλογή του «over 0,5 δοκάρι» στο ματς, το οποίο πληρώνει επίσης κοντά στο 2. Η ΑΕΚ, κυρίως, έχει παίκτες που απειλούν αρκετά, που δοκιμάζουν τα πόδια τους και φτάνουν σε τελικές. Οπότε, μπορεί να βγει και αυτό το ειδικό στοίχημα.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (19/09, 20:30): Ο Αστέρας Τρίπολης άφησε βαθμούς στο Αγρίνιο την πρώτη αγωνιστική, μένοντας στο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Στο δεύτερο μέρος είχε τον απόλυτο έλεγχο, θα μπορούσε να βρει το γκολ της νίκης αλλά δεν τα κατάφερε αφού οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς τα χαλούσαν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Παρόλα αυτά, οι Αρκάδες παραμένουν μια πολύ ποιοτική ομάδα, ικανή να κοντράρει κάθε αντίπαλο.

Απέναντί τους ο «πληγωμένος» ΠΑΟΚ, που γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κακή εμφάνιση, έλλειψη φαντασίας και λιγοστές καλές στιγμές για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που ξεκίνησε την Σούπερ Λίγκα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πήγε στο Γιβραλτάρ, θα γυρίσει από εκεί και ουσιαστικά θα παίξει με… μισή προπόνηση στην Τρίπολη, κάνει πιο βαριά τα πόδια των παικτών του.

Αν συνυπολογίσουμε την δυναμική του Αστέρα, αλλά και την παράδοση που δεν είναι ευνοϊκή για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη (8 ήττες, 2 ισοπαλίες, 4 νίκες), τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Θα βγάλει αντίδραση ο «δικέφαλος του βορρά», αλλά παραμένει δύσκολο παιχνίδι. Το goal/goal σε απόδοση 1,78 στη stoiximan ίσως είναι η καλύτερη και πιο safe επιλογή!

Λαμία-Ολυμπιακός (19/09, 20:30): Η Λαμία γνώρισε την ήττα στον Βόλο στην πρεμιέρα με 2-1, έχοντας σε ορισμένα διαστήματα καλή απόδοση. Ωστόσο, τα αμυντικά της κενά την… πλήγωσαν και δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Δεμένη και δουλεμένη ομάδα, παίζει σφιχτά απέναντι στους μεγάλους και ψάχνεται αρκετά στην κόντρα-επίθεση.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός έφτιαξε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες κόντρα στον Ατρόμητο αλλά οι παίκτες του δεν κατάφεραν μια φορά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Οι Πειραιώτες έχουν μεγάλη ποιότητα, θα έχουν και κούραση από το ματς με την Αντβέρπ και δεν θέλουν να… μπλέξουν σε περιπέτειες.

Κάπως έτσι, θα ψάξουν ένα γρήγορο γκολ για να βγάλουν από πάνω τους το άγχος και να κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά τους. Το να σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα σχεδόν διπλασιάζει τα χρήματά μας και αξίζει το ρίσκο. Όπως και το να σκοράρει ο Σισέ οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (σσ. έχει δύο γκολ απέναντι στη Λαμία) το βρίσκουμε σε απόδοση 6. Αν δεν ξεκινήσει, μπορούμε να επιλέξουμε τον Ουσεϊνού Μπα σε απόδοση 7, αφού ο Ολυμπιακός απειλεί συχνά-πυκνά από στατικές φάσεις.

Συνοπτικά οι προτάσεις:
Ιωνικός-Άρης: 2
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: 2
ΟΦΗ-ΑΕΚ: 2 & under 4,5 goals
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: goal/goal
Λαμία-Ολυμπιακός: να σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα 2 ημίχρονα

Ειδικά στοιχήματα:
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Βέλεθ
ΟΦΗ-ΑΕΚ: over 0,5 δοκάρι στο ματς
Λαμία-Ολυμπιακός: Να σκοράρει ο Σισέ (ή ο Ουσεϊνού Μπα αν δεν ξεκινήσει ο πρώτος)

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x