Stoiximan

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με Stoiximan Master

Σπουδαίο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», επικίνδυνο αουτσάιντερ ο Ατρόμητος στο «Κλ. Βικελίδης». Ανάλυση και προγνωστικά.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής φιλοξενείται και το μεγάλο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συγκρούονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε ένα παιχνίδι που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Πρώτα στο 2-1 επί της Γουέστ Χαμ για το Europa League και στη συνέχεια επικρατώντας του ΟΦΗ 2-0 στο Ηράκλειο. Διατήρησαν έτσι ζωντανές τις ελπίδες τους στην Ευρώπη, ενώ για την ώρα είναι στο -1 από την κορυφή της Stoiximan Super League.

Φορτούνης και Ροντινέι πήραν ανάσες και δεν ταξίδεψαν στην Κρήτη, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα καθώς το «οπλοστάσιο» του Μαρτίνεθ είναι γεμάτο.

Ο Πορόσο είναι ο παίκτης που βγήκε μπροστά εσχάτως δίνοντας λύσεις στην άμυνα, ενώ ο Ποντένσε συνεχίζει τις υψηλές λύσεις σε δημιουργία και σκορ.

Αήττητο οκτώ αγώνων, με απολογισμό έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, απώλεσε ο ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του ντέρμπι, απέτυχε να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός τόσο απαιτητικού 90λεπτου και ηττήθηκε 2-0.

Η πίεση που δέχθηκε ψηλά τον οδήγησε λάθη, μα κυρίως δεν του επέτρεψε να βρει ανάπτυξη, δημιουργία και απειλή. Έτσι, η ομάδα του Λουτσέσκου έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής καθώς πλέον βρίσκεται στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και πάει με την πλάτη στον τοίχο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο τρόπος που θα διαχειριστεί την πίεση και την ανάγκη για αποτέλεσμα είναι ένα ζητούμενο, αν και ο ΠΑΟΚ έχει δείξει στο παρελθόν πως μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του αουτσάιντερ με επιτυχία.

Κομβικό 90λεπτο για τις αξιώσεις που έχουν οι δύο ομάδες τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει το μομέντουμ αλλά και μια παραπάνω υποχρέωση καθώς είναι γηπεδούχος. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη για το αποτέλεσμα, αλλά και πρόβλημα στο build up όταν ο αντίπαλος πιέζει ψηλά στην πρώτη πάσα.

Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Ποντένσε & ΠΑΟΚ Over 2,5 κόρνερ σε απόδοση 7.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 20:15 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο. Μετά το 1-1 με την Κηφισιά, ο Άρης απάντηση με τη νίκη-θρίλερ επί του Πανσερραϊκού και το σχετικό εύκολο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μάντζιος βάζει σιγά σιγά σε μια σειρά την ομάδα του και καταλήγει στα πρόσωπα που θα στηριχθεί. Άλλωστε ο Άρης έχει ανάγκη από ομοιογένεια και ρυθμό, προκειμένου να βρει ένα σερί αποτελεσμάτων που θα τον εδραιώσει στην πρώτη εξάδα.

Οι ρόλοι ξεκαθαρίζουν, λύσεις υπάρχουν αρκετές και η ποιότητα είναι δεδομένη. Ζητούμενο πλέον η συνέπεια απόδοης στο χορτάρι.

Ο Ατρόμητος πέταξε πολλή πίεση από πάνω του μετά το 3-2 επί του Παναιτωλικού. Σε ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη, που κρίθηκε στο φινάλε. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με προβάδισμα των φιλοξενούμενων, με τον Ατρόμητο να φτάνει στην ανατροπή με δύο γκολ του Ρομπάιγ στο 49' και το 73'. Ο Λιάβας στο 82' έφερε το ματς στα ίσια, όμως ο Βέργος στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων λύτρωσε τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Έτσι το ντεμπούτο του Ίλιτς συνδυάστηκε με το πρώτο τρίποντο του Ατρομήτου στο φετινό πρωτάθλημα. Βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Περιστερίου, που ξεκόλλησε από την ουρά και ψάχνει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων για να σκαρφαλώσει ψηλότερα.

Ματς με πολλές αστάθμητες παραμέτρους στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έχει το μομέντουμ ο Άρης, που αποκτά ρυθμό και χημεία, ωστόσο δεν είναι τόσο απλό να κάνει τρίτη σερί νίκη εντός. Ο Ατρόμητος πήρε ψυχολογία, είναι καλύτερος από όσο δείχνουν τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, είναι όμως και δύσκολο να πάρει κάτι περισσότερο από ένα βαθμό στη Θεσσαλονίκη.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ σε απόδοση 3.65 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x