Stoiximan

Οριακό ματς για τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό, με μομέντουμ και Μορόν ο Άρης κόντρα στη Λαμία

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται με την εμβόλιμη 15η αγωνιστική.

Δύο οι αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Τετάρτης, με αυτή ανάμεσα σε Άρη και Λαμία να ανοίγει την αυλαία στις 17:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Άρης επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ και εδραιώθηκε στην 5η θέση. Δύσκολα θα καταφέρει να αναρριχηθεί περισσότερο και το βάρος της διάκρισης πέφτει κυρίως μέσω Κυπέλλου.

Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν, ο Μάντζιος έχει βάλει σε μια σειρά το ρόστερ του, ωστόσο έχει απαιτήσεις και περιμένει από τους παίκτες του να χτίσουν ένα σερί που θα δώσει έξτρα ώθηση για τη συνέχεια. Είναι έξτρα όπλο για τον Άρη το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως μαρτυρά και το εντός έδρας ρεκόρ με 6Ν-1Ι-1Η και γκολ 14-6.

Εξαιρετική μέχρι τα τέλη Οκτώβρη η Λαμία, ωστόσο τον τελευταίο ενάμιση μήνα τα αποτελέσματα δεν τη δικαιώνουν. Έχασε τον ρυθμό της και μπορεί να διατήρησε ως έναν βαθμό την επάρκεια της μεσοεπιθετικά, όμως παρουσιάζει πλέον πολλά κενά στα μετόπισθεν. Έτσι στα έξι τελευταία επίσημα, πέντε για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο, μετράει πέντε ήττες και μια ισοπαλία, αυτή στο 3-3 με τον Ατρόμητο.

Δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική, με το τελικό 1-2 στο «Αθανάσιος Διάκος» να μοιάζει με πισωγύρισμα. Ο Βόκολος έχει βελτιώσει συνολικά τη Λαμία, τώρα όμως καλείται να τη βγάλει από αυτό το άσχημο σερί πριν αρχίσει να έχει πίεση. Με 16 βαθμούς η Λαμία, είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο...

Ο Άρης πατάει ολοένα και καλύτερα στο χορτάρι, είναι όμως φανερό που του λείπουν κομμάτια του παζλ που θα τον βοηθήσουν να αποκτήσει συνέπεια. Η Λαμία μοιάζει να ξέμεινε από ιδέες, βγάζει ένα «μπούκωμα» αγωνιστικό και ψυχολογικό, ενώ δεν διαχειρίζεται σωστά τις λεπτομέρειες του αγώνα. Έχει φαβορί το ματς, αλλά κρύβει παγίδες. Το συνδυαστικό στοίχημα Να σκοράρει ο Μορόν & Over 7,5 κόρνερ συνολικά, σε απόδοση 3.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 19:00 στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Την καλύτερη περίοδο της στη σεζόν διανύει η ομάδα της Μαγνησίας. Μετά την ήττα 0-2 από τον Άρη, ο Λόπεθ αντικατέστησε τον Μπράτσο στην τεχνική ηγεσία. Και έκτοτε το σκηνικό άλλαξε για τα καλά. Ο Βόλος έχτισε ένα αήττητο σερί με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ, τη νίκη εντός επί του Πανσερραϊκού, το 2-2 με τον Ολυμπιακό και το σπουδαίο «διπλό» στη Λαμία.

Πήρε προβάδισμα στο 56' με τον Γκαρσία, ισοφαρίστηκε στο 71' (Καρλίτος), ωστόσο ο Κόμπα στο 80' διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο «Αθανάσιος Διάκος». Σκαρφάλωσε ως την 10η θέση ο Βόλος, είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Σε κακή κατάσταση ο Παναθηναϊκός εδώ και ενάμιση μήνα, όπου μετράει δύο νίκες και πέντε ήττες στα επτά τελευταία του παιχνίδια! Μετά την ήττα - σοκ από τη Μακάμπι Χάιφα και τον αποκλεισμό του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δέχθηκε νέο «χτύπημα». Αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς πήρε προβάδισμα με τον Ιωαννίδη στο 38', ωστόσο τα λάθη του Μπρινιόλι και η κακή ανασταλτική λειτουργία συνολικά έφεραν την ανατροπή και το τελικό 3-2 υπέρ του Ατρομήτου! Πολύ ζόρικη η συγκυρία για τους «πράσινους», που καλούνται να βρουν την πνευματική δύναμη και να ανακάμψουν αγωνιστικά.

Ισόβαθμος με ΑΕΚ και Ολυμπιακό πλέον ο Παναθηναϊκός και στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα, ωστόσο είναι κυρίως οι εμφανίσεις της ομάδας του Γιοβάνοβιτς που προβληματίζουν.

Επικίνδυνη έξοδος για τον Παναθηναϊκό, που λειτουργεί πλέον υπό πίεση αλλά ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση για να κερδίσει πρωτίστως ηρεμία. Ο Βόλος ήδη τρυπάει το ταβάνι του με τα τελευταία αποτελέσματα, έχει όμως ψυχολογία και θα το παλέψει. Το συνδυαστικό στοίχημα Under 3,5 γκολ & Να σκοράρει ο Μαντσίνι, σε απόδοση 6.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x