Stoiximan

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός με 4.15 και Super Ενισχυμένες Αποδόσεις

Για το 3/3 ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο κόντρα στον επικίνδυνο Παναιτωλικό. Ανάλυση και προγνωστικά.

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής. Στο πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό. Με τον Σούρερ στον πάγκο της, η ομάδα του Αγρινίου έχει μια φιλοσοφία πολύ διαφορετική από πέρσι. Δεν ρισκάρει αλόγιστα, κρατάει τη συνοχή της και προτιμά έναν σετ ρυθμό αγώνα.

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan

Καλύτερος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναιτωλικός αλλά κόλλησε στο 0-0, δίκαιο σε γενικές γραμμές το 1-1 εκτός με τον Πανσερραϊκό. Βασικός στόχος η αποφυγή του υποβιβασμού, θέλει ωστόσο να το πετύχει δίχως να αγχωθεί ιδιαίτερα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 2/2, δίχως μάλιστα να δεχτεί γκολ. Επικράτησε άνετα 3-0 του Βόλου και πέρασε από τους Ζωσιμάδες αλώβητος. Μια έδρα που πάντα τον δυσκολεύει απέναντι στον σκληροτράχηλο ΠΑΣ, με τον Παλάσιος να λυτρώνει τους «πράσινους» στο 74'. Είχε την μπάλα ο Παναθηναϊκός με ποσοστό κατοχής στο 68%, δεν είχε ωστόσο συνέπεια στη δημιουργία, όπως μαρτυρούν οι μόλις δύο on target τελικές και το 0.48 xG.

Το ρόστερ του ενισχύθηκε ποιοτικά, ο Γιοβάνοβτς έχει πλέον λύσεις στο βάθος του πάγκου και μπορεί να ξεκουράζει παίκτες με μεγαλύτερη άμεση σε σχέση με πέρσι. Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Τσόκαϊ και Κλάινχάισλερ έμειναν εκτός αποστολής.

Φαβορί ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο, ωστόσο ο Παναιτωλικός είναι σοβαρός στο ξεκίνημα και θέλει προσοχή. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Goal/Goal στο 4.15 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x