Stoiximan

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με Stoiximan Master και Bet Builder!

Mε Τσούμπερ και το αυτί στην Τούμπα η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ, χτίζει μομέντουμ με Φορτούνη ο Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΣ, ντέρμπι – ορόσημο για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League με τις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής στο πρόγραμμα της Κυριακής. Στις 16:00 η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο απέναντι στον Άρη, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έβγαλε αντίδραση.

Και μάλιστα με το επιβλητικό 5-0 στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, που έτρεχε ένα αήττητο σερί 13 αγώνων. Είδηση και η επιστροφή του Πόνσε στα γκολ, με τον Αργεντίνο να πετυχαίνει χατ - τρικ! Στο -2 από την κορυφή η ΑΕΚ, που έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα και θέλει να επωφεληθεί βαθμολογικά από το ντέρμπι της Τούμπας.

Επιτέλους νίκη για τον ΟΦΗ, που μετά το 2-0 επί της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο χρειάστηκε να περιμένει 11 ματς για να πανηγυρίσει ξανά! Το έκανε στο 1-0 επί του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο, χάρη σε πέναλτι - γκολ του Φελίπε από το 28'.

Τρεις μέρες αργότερα ωστόσο γνώρισε εντός έδρας ήττα 1-2 από την ομάδα του Αγρινίου, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ζόρικη η ρεβάνς για τον ΟΦΗ, που δύσκολα θα μπορέσει και να κυνηγήσει την 6η θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στα playoffs.

Ξεκάθαρη η διαφορά ποιότητας των ομάδων, υψηλό το κίνητρο για την ΑΕΚ που έχει την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή. Δίχως πίεση ο ΟΦΗ και με ικανότητα στην κόντρα, ωστόσο φαντάζει δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1/1 & Να σκοράρει ο Τσούμπερ σε απόδοση 3.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 19:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλάζει το κλίμα στους Πειραιώτες, που μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, έφυγαν με σπουδαίο «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη. Ο Καρβαλιάλ ρίσκαρε στην αρχική ενδεκάδα, του βγήκε και ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Άρη.

Σε συνδυασμό με την ενίσχυση στο μεταγραφικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τουλάχιστον τις όποιες πιθανότητες επιτυχίας τη φετινή σεζόν. Κάρμο και Άμπεϊ οι στόπερ που προστέθηκαν στο ρόστερ και αποτελούν τις κινήσεις μετά τους Ναβάρο, Μαρτίνς, Όρτα, Τσικίνιο, ενώ ο Ολυμπιακός παλεύει τις περιπτώσεις των Ράντονιτς και Γκαστόν Ερνάντες.

Μάχη για την παραμονή του στη Stoiximan Super League δίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Κηφισιάς, πανηγύρισε ξανά την... 17η αγωνιστική(!) στο 2-1 επί του Αστέρα. Δεν μπόρεσε ωστόσο να δώσει συνέχεια, καθώς ακολούθησαν δύο κολλητές ήττες.

Κι αν αυτή από τον ΠΑΟΚ ήταν εντός προγράμματος, το 0-2 από τον Πανσερραϊκό ήταν ισχυρό πλήγμα για τους Ηπειρώτες. Ισόβαθμος με την Κηφισιά στην ουρά της βαθμολογίας ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο -2 από την γραμμή σωτηρίας. Θέλει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά, για την ώρα ωστόσο δεν πείθει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να ανεβάζει στροφές, εντός κι εκτός γηπέδου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει για την επιβίωση του, μάλλον ωστόσο θα πρέπει να ψάξει αλλού βαθμούς. Το συνδυαστικό στοίχημα 1(-1) & Να σκοράρει ο Φορτούνης σε απόδοση 3.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στην Τούμπα, όπου είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 η σέντρα στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Λουτσέσκου δείχνει σε κάθε ευκαιρία πως έχει μέταλλο. Μετά από αήττητο 11 αγώνων με εννέα σερί νίκες, ηττήθηκε 2-1 στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη.

Η αντίδραση ωστόσο του «Δικεφάλου» ήταν άμεση με τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Με πιο πρόσφατη το 5-1 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Μια ακόμη επίδειξη του ΠΑΟΚ σε δημιουργία και πολυφωνία στο σκοράρισμα.

Άλλωστε έχει την καλύτερη επίθεση της λίγκας και την κορυφαία άμυνα μαζί με τον Παναθηναϊκό. Το ροτέισον γίνεται με ιδανικό τρόπο και ο ΠΑΟΚ φαντάζει έτοιμος αυτή τη στιγμή να διεκδικήσει οτιδήποτε του αναλογεί τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Μετά από αήττητο επτά αγώνων, την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο και το 2-0 κόντρα στον Αστέρα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα με τον Τερίμ στον πάγκο. Ο Τούρκος αποφάσισε να ρίξει αμέσως στη μάχη τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, επιλογή ωστόσο που δεν του βγήκε.

Παρά το προβάδισμα με τον Αϊτόρ στο 11', δέχθηκε την ανατροπή πριν κα βγει το ημίχρονο και ο Ιωαννίδης αστόχησε σε πέναλτι στο 90' για το τελικό 1-2 στη Λεωφόρο. Βαρύ το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια, αρκετά τα προβλήματα τραυματισμών και κομβικά τα ματς που ακολουθούν αρχής γενομένης από το 90λεπτο της Τούμπας.

Ντέρμπι αποδείξεων στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ, δεμένος στο χορτάρι και με ξεκάθαρους ρόλους. Ο Παναθηναϊκός βγάζει κούραση εσχάτως, στα εκτός έδρας ντέρμπι ωστόσο διατηρεί τη συγκέντρωση του και παίζει καλά στον χώρο. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 6,5 κάρτες σε απόδοση 3.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x