Stoiximan Super League

Χάνει Ατανάσοφ για τρεις εβδομάδες η ΑΕΛ Novibet

Πλήγμα στην ΑΕΛ Novibet με τον Γιάνι Ατανάσοφ, που υπέστη θλάση, και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, χάνοντας την έναρξη των φετινών playouts.

Σημαντική απώλεια για την ΑΕΛ Novibet, ενόψει της έναρξης των φετινών playouts στην Stoiximan Super League.

Και αυτό γιατί ο Γιάνι Ατανάσοφ υπέστη θλάση στη διάρκεια των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας, στα μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έτσι, ο 26χρονος αμυντικός μέσος των «βυσσινί» θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα έως και τριών εβδομάδων, χάνοντας πρακτικά τα δύο πρώτα παιχνίδια στο «μίνι πρωτάθλημα».

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΛ Novibet αντιμετωπίζει τον Asteras Aktor στην Τρίπολη το ερχόμενο Σάββατο (04/04), ενώ την Μεγάλη Τετάρτη (08/04) υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Με τον Βορειομακεδόνα χαφ να επιστρέφει στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 18 Απριλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x