Stories

Η απάντηση του Έντεγκαρντ στον Κάραγκερ και η «κρυμμένη» ιστορία με τον φωτογράφο της Άρσεναλ

Ο Μάρτιν Έντεγκαρντ απάντησε στον Τζέιμι Κάραγκερ και την κριτική του παλαίμαχου άσου μετά τους πανηγυρισμούς με τον φωτογράφο της ομάδας, που «έκρυβε» μία συγκινητική ιστορία.

Ο Έντεγκαρντ δανείστηκε την κάμερα του φωτογράφου της Άρσεναλ για να τον φωτογραφίσει με φόντο τους πανηγυρισμούς των φίλων της ομάδας, μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ. Το τελικό 3-1 άλλωστε έφερε τους «κανονιέρηδες» δύο βαθμούς πίσω από τους «κόκκινους» και τους έβαλε ξανά στην κούρσα του τίτλου.



Η κίνηση ωστόσο του Νορβηγού μέσου και το γενικότερο εύρος των πανηγυρισμών στο «Έμιρεϊτς» με το γύρο του θριάμβου του Μίκελ Αρτέτα δεν «έκατσε» καλά στον Τζέιμι Κάραγκερ, όπως φάνηκε στο post – game της αναμέτρησης.

«Προχώρα προς τη φυσούνα. Κέρδισες απλά ένα παιχνίδι, είναι τρεις βαθμοί. Τώρα ξαναμπήκες στη διεκδίκηση του τίτλου, για αυτό πήγαινε στα αποδυτήρια. Μιλάω πολύ σοβαρά», δήλωσε φανερά εκνευρισμένος ο άλλοτε αρχηγός της Λίβερπουλ. Το λόγο πήρε ο συνομιλητής του Γκάρι Νέβιλ αναφέροντας ότι «οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του αγώνα δεν έδιναν την εικόνα μίας ομάδας που διεκδικεί τον τίτλο».

Για την κριτική των δύο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ρωτήθηκε ο Μάρτιν Έντεγκαρντ: «Όποιος αγαπάει και καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο αντιλαμβάνεται τη σημαίνει αυτή η νίκη. Εάν δεν πανηγυρίσεις λοιπόν ένα τέτοιο αποτέλεσμα, πότε θα το κάνεις; Είμαστε χαρούμενοι και παραμένουμε ταπεινοί».



Η κίνηση του αρχηγού της Άρσεναλ να «πάρει τη δουλειά» του φωτογράφου έχει μία συγκινητική ιστορία από πίσω. Ο Στιούαρτ Μακ Φάρλαντ είναι ο επίσημος φωτογράφος του συλλόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα αποδυτήρια. Προ διετίας μάλιστα όταν η ομάδα διένυε μία άσχημη περίοδο αγωνιστικά, ο Μίκελ Αρτέτα τον παρακίνησε να μιλήσει στα αποδυτήρια για να «αφυπνίσει» τους ποδοσφαιριστές.

«Είμαι φωτογράφος για περισσότερο από 30 χρόνια και έχω φωτογραφίσει αμέτρητους ποδοσφαιριστές. Πολλούς top class και αρκετές πολύ καλές ομάδες. Είμαι όμως οπαδός της Άρσεναλ και πραγματικά τη δική σας γενιά την αγαπώ πολύ. Σας αγαπώ όλους σας! Βγείτε έξω και δείτε τα πρόσωπα του κοινού όταν μπαίνει γκολ!», είπε συγκινημένος ο Μακ Φάρλαντ, με τους «κανονιέρηδες» να τον καταχειροκροτούν μετά το τέλος της ομιλίας του.



Επιμέλεια: Θανάσης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x