Stories

Φώτης Ιωαννίδης: Bλέπει Λαμία και… γυαλίζει το μάτι του!

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Φθιώτιδα για να αντιμετωπίσει τη Λαμία και ο Φώτης Ιωαννίδης τρίβει τα χέρια του, μιας και θα συναντήσει ξανά το… αγαπημένο του «θύμα»!

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, για την 8η αγωνιστική της Super League, αποτελεί άλλο ένα μεγάλο «στοίχημα» για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που θέλει, φυσικά, να κάνει το 8/8 και να συνεχίσει την… τρελή πορεία της πορεία προς τον τίτλο!

Η απουσία του Αντράζ Σπόραρ, λοιπόν, φέρνει και πάλι τον Φώτη Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης, με τον 22χρονο επιθετικό να τρίβει τα χέρια του, μιας και θα συναντήσει ξανά το… αγαπημένο του «θύμα»!

Απέναντι στη Λαμία ο Ιωαννίδης έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε τέσσερις αναμετρήσεις φορώντας τα «πράσινα»!

Το χτύπημα της «κόμπρας» και το… στεγνό καθάρισμα


Ως ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, ο Φώτης Ιωαννίδης συνάντησε τη Λαμία μόλις μία φορά και μάλιστα ως αλλαγή, στο 88ο λεπτό.

Με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, άλλαξε το «ευαγγέλιο» και μετά το 0-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τον Ιανουάριο του 2021, ο διεθνής, πλέον, στράικερ κατάφερε να σκοράρει δις απέναντι στους Λαμιώτες την περσινή σεζόν για τη Super League και μάλιστα, σε μία αναμέτρηση, αφού σε εκείνη του πρώτου γύρου ήταν εκτός αποστολής.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2022, ο υψηλόσωμος κεντρικός επιθετικός, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, «τινάζοντας» της κερκίδες στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Στο 82ο λεπτό, με κίνηση… πίβοτ και άψογο τελείωμα, ο Ιωαννίδης «καθάρισε» το ματς για τον Παναθηναϊκό, κάνοντας το 2-0 και εξασφαλίζοντας τρείς πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα του.





Πολύτιμος και καθοριστικός στον δρόμο για το Κύπελλο


Σχεδόν δύο μήνες αργότερα, η μοίρα έφερε τη Λαμία στον δρόμο του Παναθηναϊκού, αυτήν τη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρώτη αναμέτρηση της Λεωφόρου, στις 20 Απριλίου 2022, είχε πρωταγωνιστή και μοναδικό σκόρερ τον Ιωαννίδη, που πέτυχε ένα παρεμφερές γκολ με εκείνο του πρωταθλήματος. Ασίστ του Γιάννη Κώτσιρα, πλασέ του Ιωαννίδη με το αριστερό, στα δίχτυα του Σαράνοφ για το πολύτιμο 1-0 του πρώτου αγώνα.



Η… δουλειά ολοκληρώθηκε ακριβώς μία εβδομάδα μετά. Στο «ΔΑΚ Λαμίας-Αθανάσιος Διάκος», ο Παναθηναϊκός πέρασε με 2-0 από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό.

Το σκορ άνοιξε και πάλι, ποιος άλλος, ο Φώτης Ιωαννίδης, στο 42ο λεπτό, πιέζοντας τον Άνταμ Τζανετόπουλο και πλασάροντας έξοχα τον Σαράνοφ. Ο Παλάσιος έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το 0-2 στο 58' και… αγκαλιάζοντας τον καθοριστικό στη σειρά των αγώνων με τη Λαμία, Φώτη Ιωαννίδη.



Eπιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x