Stories

Όταν ο Ζέλσον Μαρτίνς τιμωρήθηκε με 6 μήνες αποκλεισμό επειδή έσπρωξε δις τον διαιτητή!

Έχοντας σπρώξει διαιτητή -και μάλιστα δις- αφότου τον είδε να αποβάλει συμπαίκτη του, ο Ζέλσον Μαρτίνς είχε τιμωρηθεί το 2020 με απουσία έξι μηνών από τα γήπεδα.

Πρωτοχρονιάτικο δώρο επεφύλασσε στους φίλους του ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Ζέλσον Μαρτίνς!

Ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικό και μεταγραφές δεκάδων εκατομμυρίων. Η αλήθεια είναι ότι τις δύο τελευταίες σεζόν ο 28χρονος εξτρέμ δεν έχει πολλές συμμετοχές (συγκεκριμένα μόλις 15 την περυσινή).

Μάλιστα, παρότι είχαν προηγηθεί γεμάτες χρονιές με τους Μονεγάσκους, υπήρξε ένα… κενό διάστημα. Κι αυτό προέκυψε από εξάμηνη τιμωρία του!

Ήταν 1η Φεβρουαρίου του 2020 και η Μονακό έπαιζε στην έδρα της Νιμς στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η αλήθεια είναι ότι το… έργο δεν φάνηκε εξαρχής. Και αυτό διότι η ομάδα του Μαρτίνς πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 13' με τον Μπεν Γεντέρ. Εάν και η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Μιγκέλ να φέρνει το ματς στα ίσα στο 27'.

Στο προκείμενο όμως. Ήταν το 29ο λεπτό, ουσιαστικά αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης. Στιγμή όπου ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο βρήκε με πολύ άσχημο τρόπο τον αντίπαλό του σε προσπάθεια του να τον ανακόψει. Παράβαση που τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον Μικαέλ Λεσάζ, μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.

Μια απόφαση που περισσότερο από όλους φαίνεται πως εξόργισε τον Μαρτίνς ή τουλάχιστον αυτό έδειξε μέσω της καθόλου ψύχραιμης αντίδρασής του: Αρχικά έσπρωξε τον ρέφερι του αγώνα και αφού εκείνος του έδειξε την κόκκινη, τον… ξαναέσπρωξε!

Ζέλσον Μαρτίνς: Όταν τιμωρήθηκε με 6 μήνες αποκλεισμό επειδή έσπρωξε δις τον διαιτητή

Δείτε εδώ την εν λόγω φάση:



Στον Πορτογάλο άσο επιβλήθηκε από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο τιμωρία έξι μηνών. Έτσι, έχασε όλη τη σεζόν, στην οποία είχε ξεκινήσει εξαιρετικά με τέσσερα τέρματα και μία ασίστ σε 23 παιχνίδια.

Για την ιστορία, η ομάδα του Πριγκιπάτου -των εννέα παικτών από το 32'- ηττήθηκε 3-1, με τους Φιλιποτό και Μαρτίνες να σκοράρουν στο 62' και 79', αντίστοιχα.

Παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε και ο νυν άσος του Ολυμπιακού, Στέφαν Γιόβετιτς, περνώντας στη θέση του Μπεν Γεντέρ στο 80'.

Εξάλλου, ο Μαυροβούνιος επιθετικός δεν θα είναι ο μόνος... γνωστός ποδοσφαιριστής που θα βρει ο Μαρτίνς στους Πειραιώτες, όπου θα συναντήσει και τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντάνιελ Ποντένσε (όλοι τους μεσοεπιθετικοί ή επιθετικοί). Συνθήκη που, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, μπορεί να βοηθήσει στο να αρχίσουν να βρίσκονται άμεσα εντός γηπέδου...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x