sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Poll: Ποια θα είναι η πιο επιτυχημένη μεταγραφή του Big 5;

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν, οι κάλπες ανοίγουν! Συνολικά το Big-5 του ελληνικού ποδοσφαίρου απέκτησε 58 παίκτες στη μεταγραφική περίοδο και το ερώτημα είναι απλό: Ποια μεταγραφή θα είναι η καλύτερη;

Το φετινό μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα αν μη τι άλλο θα το θυμόμαστε!

Καταρχήν διήρκεσε περισσότερο από κάθε άλλο, καθώς ολοκληρώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, με τέσσερις αγωνιστικές, μάλιστα, να έχουν «παιχτεί» στη Super League και κατά δεύτερον, ειδικά στο φινάλε, είχαμε… καταιγισμό!

Συνολικά, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης, το λεγόμενο, δηλαδή, Big-5 του ελληνικού ποδοσφαίρου, απέκτησε 58 παίκτες στη μεταγραφική περίοδο, συνυπολογίζοντας όσους επέστρεψαν από δανεισμό (Αθανασιάδης στην ΑΕΚ για παράδειγμα), όσους αποκτήθηκαν από δανεισμό (Σάστρε στον ΠΑΟΚ) και όσους ήδη… έφυγαν δανεικοί (Ζίνκερναγκελ).

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν 16 παίκτες, οι «πράσινοι» εννέα, οι «κιτρινόμαυροι» 10, οι «ασπρόμαυροι» 11 και οι «κίτρινοι» 12. Οι μεταγραφές, όμως, ολοκληρώθηκαν. Και τώρα, ανοίγουμε τις κάλπες στο sport-fm.gr!

Αναλυτικά:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίνμπομ Χουάνγκ, Λάιντνερ, Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ζίνκερναγκελ (δόθηκε δανεικός), Άβιλα, Ντε Λα Φουέντε, Χάμες Ροντρίγκες, Μαρσέλο, Μπόουλερ, Μπιέλ, Ρέτσος, Ουί Τζο Χουάνγκ, Αλίγιαγκιτς, Μπακαμπού, Σαμασέκου.

Super League: Ποια θα είναι η πιο επιτυχημένη μεταγραφή

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λοντίγκιν, Γκάνεα, Τσέριν, Μάγκνουσον, Σπόραρ, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Τσοκάι, Τρουιγιέ.

Super League: Ποια θα είναι η πιο επιτυχημένη μεταγραφή

ΑΕΚ

Σιντιμπέ, Φαν Βέερτ, Ελίασον, Βίντα, Πινέδα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί, Αθανασιάδης, Μαχαίρας.

Super League: Ποια θα είναι η πιο επιτυχημένη μεταγραφή

ΠΑΟΚ

Κοτάρσκι, Κάργας, Νέσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Σάστρε, Ντάντας, Κουαλιάτα, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας.

Super League: Ποια θα είναι η πιο επιτυχημένη μεταγραφή

ΑΡΗΣ

Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Νταμπό, Πάπε Σέικ Ντιόπ, Ζερβίνιο, Καμάτσο, Γκρέι, Γκαρθία, Ενκουλού, Ετέμπο, Ροντρίγκες.

Super League: Ποια θα είναι η πιο επιτυχημένη μεταγραφή

Ποια μεταγραφή πιστεύετε πως θα είναι πιο επιτυχημένη της σεζόν, θα «βγει» περισσότερο, δηλαδή, τόσο ξεχωριστά, σε κάθε ομάδα, όσο και συνολικά στο πρωτάθλημα; Ο λόγος σε εσάς!











Από τους παραπάνω, καταλήξαμε σε 33, και πάμε και στα δύσκολα τώρα: Ποια θα είναι η καλύτερη μεταγραφή συνολικά του Big 5;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x