Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Με ταπεινότητα για τον στόχο του ο Παναθηναϊκός, πιθανό για Μπερνάρ στην 11άδα»

Ο Παναθηναϊκός που συνεχίζει με σοβαρότητα μετά το 4X4 και τα διλήμματα για την ενδεκάδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ανοιχτό να ξεκινήσει ο Μπερνάρ. Ακούστε το ρεπορτάζ του Διονύση Δεσύλλα.

Με ταπεινότητα και σεμνότητα, αλλά και με το κεφάλι ψηλά πορεύεται ο Παναθηναϊκός μετά το 4X4, όπως ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Πάει βήμα-βήμα για να πρωταγωνιστήσει. Είναι καλύτερος σε σχέση με πέρυσι. Πιο σοβαρός, πιο στιβαρός», σχολίασε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» και επεσήμανε ότι υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για την ενδεκάδα. Αφού Σάντσες και Βαγιαννίδης διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας αφού ο Κώτσιρας είναι νοκ άουτ, ενώ ο Γκάνεα είναι πιθανό να παραμείνει αριστερά παρά την επάνοδο του Χουάνκαρ. Δεν αποκλείεται να διατηρηθεί το δίδυμο Πούγγουρα-Σάρλια στην καρδιά της άμυνας, αν και είναι διαθέσιμοι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Μπερνάρ και σε αυτό το ενδεχόμενο θα παίξει πιο πίσω ο Τσέριν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x