Viral

Τιμωρία σε διαιτητή επειδή έκανε το κινητό του... VAR

Εκτός πινάκων επ' αόριστον τέθηκε διαιτητής στην Αίγυπτο, γιατί χρησιμοποίησε κινητό τηλέφωνο για να διαλευκάνει φάση σε αγώνα δεύτερης κατηγορίας.

Αιγύπτιος διαιτητής αποκλείστηκε επ' αόριστον επειδή χρησιμοποίησε κινητό ως... VAR για να διαλευκάνει φάση σε σε αγώνα δεύτερης κατηγορίας την περασμένη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα (22/3) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου.

Η Αλ-Νασρ είχε σκοράρει ισοφαρίζοντας το ματς κόντρα στην Σουέζ στο τέλος, αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν λέγοντας ότι η μπάλα είχε βρει το χέρι παίκτη της, και μετά από αρκετό χρονικό διάστημα που πέρασε για να παρακολουθήσει το βίντεο στο τηλέφωνο, ο διαιτητής αποφάσισε να το ακυρώσει.

Η αιγυπτιακή ομοσπονδία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο Πορτογάλος Βίτορ Περέιρα (πρώην επικεφαλής διαιτησίας στην Ελλάδα), ο οποίος αντικατέστησε τον Άγγλο Μαρκ Κλάτενμπεργκ (πρώην επικεφαλής διαιτησίας στην Ελλάδα) ως επικεφαλής της επιτροπής διαιτητών, αποφάσισε να αναστείλει ολόκληρο το επιτελείο διαιτησίας για «αόριστο χρονικό διάστημα».

Προστέθηκαν δεκαπέντε λεπτά καθυστερήσεων και η Σουέζ κέρδισε το παιχνίδι με 3-1. Ο Φαρούκ έφυγε από το γήπεδο υπό την προστασία της αστυνομίας, εν μέσω διαμαρτυριών από παίκτες και αξιωματούχους της Αλ-Νασρ, οι οποίοι απείλησαν να κινηθούν νομικά εναντίον του διαιτητή για παραβίαση των κανονισμών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x