Viral

Η τραγική εκτέλεση πέναλτι σε αναμέτρηση του Carabao Cup που έγινε viral!

Μία από τις χειρότερες εκτελέσεις πέναλτι μας... χάρισε ποδοσφαιριστής της Άκρινγκτον, στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Μπάντφορντ Σίτι για το Carabao Cup!

Μια στιγμή που θα θέλει να ξεχάσει το συντομότερο δυνατό, έζησε το βράδυ της Τρίτης (8/8) ποδοσφαιριστής της Άκρινγκτον.

Η ομάδα που βρίσκεται στην 4η κατηγορία της Αγγλίας, αντιμετώπισε την Μπράντφορντ Σίτι για το Carabao Cup, με την αναμέτρηση να οδηγείται στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το ισόπαλο 1-1 στην κανονική της διάρκεια.

Εκεί, ο Αντεντόγιν ανέλαβε να εκτελέσει το τρίτο πέναλτι της ομάδας του, με το αποτέλεσμα να είναι... ξεκαρδιστικό, για όσους φυσικά δεν αποτελούν υποστηρικτές της τίμιας Άκρινγκτον.

Ο νεαρός επιθετικός πήρε φόρα αλλά λίγο πριν σουτάρει γλίστρησε και έπεσε στο χορτάρι, με την μπάλα να χτυπάει και στα δύο του πόδια πριν κατευθυνθεί αργά προς την εστία. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας, παρότι έπεσε στη δεξιά του γωνία, πρόλαβε να σηκωθεί και να σώσει το γκολ, με την Άκρινγκτον να αποκλείεται τελικά με 4-1 στη διαδικασία.

Δείτε την απίθανη εκτέλεση πέναλτι:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x