Συμβαίνουν πολλά η αλήθεια είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά αυτό ουδείς θα μπορούσε να το φανταστεί.
Ένας οπαδός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό στην αναμέτρηση με την Μποτσουάνα καταγράφηκε από τις κάμερες στις κερκίδες του σταδίου Agdal Medina να κάθεται ακίνητος, σαν άγαλμα καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού!
Ντυμένος με ένα κόκκινο παντελόνι, μπλε γραβάτα και κίτρινο σακάκι, δηλαδή, στα χρώματα της εθνικής του ομάδας πήρε μια πόζα με το δεξί του χέρι υψωμένο σε χαιρετισμό και παρέμεινε ακίνητος.
Αργότερα, αποκαλύφθηκε ο λόγος πίσω απ' αυτό, με τον οπαδό να αποδίδει φόρο τιμής στον πρώην πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, Πατρίς Λουμούμπα, ο οποίος πέθανε το 1961.
This Congo supporter posed like a statue and didn’t move for the whole 90 minutes ??
— Kara (@UTDKara) December 30, 2025
This is exactly why we love AFCON what a tournament, mannnn.
pic.twitter.com/BSEGoGy4EJ
Διαβάστε Επίσης
Πούλησε 19χρονο εξτρέμ στην Άστον Βίλα για 10 εκατ. ευρώ η Γκρέμιο! Έσκασε η «βόμβα»: Στον Παναθηναϊκό η Σπανού! Δεσύλλας: «Δεν υπάρχει θέμα Τετέ στον Παναθηναϊκό, οι αγορές που κοιτάζει για αριστερό μπακ» Ολυμπιακός: Έκαναν «φτερά» περισσότερα από 5.500 εισιτήρια για τον τελικό του Super Cup Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Βαρσάμη από τη Λάρισα» Σταματέλος: «Ήταν θέμα χρόνου να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός με Λανουά - Αυτά ισχύουν για τα μεταγραφικά» Δημοσίευμα AS: «Στο παιχνίδι για Αντίνο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






