Viral

Η Ryanair τρολάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο... δίχως αύριο: «Επιτέλους, κάποιος πιο αστείος από εμάς»!

Η Ryanair δεν άφησε να... πέσουν κάτω οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο για το ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από το γαλλικό, τρολάροντας τον Πορτογάλο με επικό τρόπο!

Μυθικό τρολάρισμα από τη Ryanair στον Κριστιάνο Ρονάλντο με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του στη λαμπερή τελετή των «Globe Soccer Awards» που διεξήχθη του Ντουμπάι.

Ο 39χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ δήλωσε μεταξύ άλλων πως το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας όπου και αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλ Νασρ είναι πλέον καλύτερο από το γαλλικό, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως η Saudi Pro League θα είναι μεταξύ των τριών κορυφαίων πρωταθλημάτων στον κόσμο στο μέλλον!

Δηλώσεις οι οποίες είναι η αλήθεια πως «ξένισαν» πολλούς, με τη Ligue 1 από την πλευρά της να απαντά με τον δικό της τρόπο στον «CR7», δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου ο Κιλιάν Εμπαπέ πιάνει το μάγουλο του Κριστιάνο.



Ωστόσο, η δημοφιλής low-cost αεροπορική εταιρεία... τερμάτισε το τρολάρισμα προς τον Ρονάλντο, αναδημοσιεύοντας τις δηλώσεις του από tweet του Φραμπρίτσιο Ρομάνο με την εξής λεζάντα: «Επιτέλους, κάποιος πιο αστείος από εμάς»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x