Viral

«Αν ουρλιάξετε, κανείς δεν θα σας ακούσει»: Survivor τριών ημερών για τους παίκτες της Μίντιλαντ!

Οι ποδοσφαιριστές της Μίντιλαντ δοκίμασαν τις αντοχές τους, μένοντας για τρεις μέρες στα Χάιλαντ έχοντας μαζί τους μονάχα τα απολύτως απαραίτητα...

Μία ριζοσπαστική λύση προκειμένου να έρθουν πιο κοντά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Μίντιλαντ, που πήγαν στους παίκτες της ομάδας στα Χάιλαντς και τους άφησαν για να επιβιώσουν εκεί για τρεις μέρες!

«Θέλαμε οι παίκτες να δουν ποιοι πραγματικά είναι» ανέφερε ο mentality coach –και πρώην πεζοναύτης- Μπιάρνε Σλοτ Κρίστενσεν, που εξήγησε στο BBC πως «τους είπαμε απλά πως είναι στη Σκωτία και πως αν ουρλιάξουν για βοήθεια, κανείς δεν θα τους ακούσει. Τους έδωσα ελάχιστο εξοπλισμό, τους αγόρασα πολύ φτηνά sleeping bag.

Αν τους έδινα εξοπλισμό για να αντέξουν το κρύο θα ήταν ο καθένας για την πάρτη του, όμως έτσι έπρεπε να συνεργαστούν. Το τελευταίο βράδυ, κοιμήθηκαν 32 άτομα μαζί για να είναι στα ζεστά».


Οι ποδοσφαιριστές διακρίνονται στην κάμερα του καναλιού του συλλόγου στο YouTube πασχίζουν να τα φέρουν βόλτα σε θερμοκρασίες που έφτασαν μέχρι και τους -21 βαθμούς Κελσίου, καθώς και αν κυνηγούν ελάφια και φασιανούς προκειμένου να τραφούν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x