Viral

«Δείξτε το βίντεο στον Σον»: Viral ο απογοητευμένος πιτσιρίκος που πήγε για χειραψία με τον Κορεάτη!

Ένας μικρός θαυμαστής του Σον έχασε την ευκαιρία να σφίξει το χέρι του Νοτιοκορεάτη πριν το Τότεναμ-Λίβερπουλ και η αξιολάτρευτη αντίδρασή του έγινε viral.

Τα παιδιά που συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές όταν εκείνοι μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους, ωστόσο στην περίπτωση ενός πιτσιρικά στο πρόσφατο Τότεναμ-Λίβερπουλ, η παρουσία του στο ματς του άφησε γλυκόπικρη γεύση.

Βλέπετε, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, διακρίνεται ένας πιτσιρίκος με φανέλα της Λίβερπουλ να στέκεται μπροστά από τον Φαν Ντάικ.

Τότε κάνει την εμφάνισή του ο Χεούνγκ Μιν Σον, ο οποίος χαιρετά μερικούς εκ των "reds", όταν ο μικρός επιχειρεί να δώσει κι αυτός το χέρι του στον Νοτιοκορεάτη σταρ.

Ωστόσο, εκείνος είχε ήδη γυρίσει το κεφάλι του από την άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα το παιδάκι να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή των Λονδρέζων να χαιρετά τον διαιτητή του αγώνα και εν συνεχεία να χειροκροτήσει αμήχανα...

«Θα ήταν κορυφαίο αν μπορούσε να δει το βίντεο ο Σον και να έρθει σε επαφή με τον μικρό» αναφέρει η λεζάντα της γνωστής σελίδας Football Away Days και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x