Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Αφού έγινε ο Άδωνις υπουργός Υγείας...

...ήρθε η ώρα να δουν οι τυφλοί και να μιλήσουν οι μουγγοί.

Η εποχή του μετριοπαθούς «όλα είναι πιθανά» πέθανε. Τώρα ζούμε την εποχή του «βάλε να πάνε, πήγανε» και του «ναι, ρε π%&$τη μου, το είδαμε κι αυτό». Εφόσον, λοιπόν, έτσι στο χαλαρό -και χωρίς το παρδαλό κατσίκι να σκάσει καν ένα χαμογελάκι- ο «τσιριχτός άνθρωπος» αναλαμβάνει πολιτικός προϊστάμενος ενός τόσο ζωτικής σημασίας υπουργείου, τα πάντα μπορούν να γίνουν και οι πάντες μπορούν να ισχυριστούν ό,τι γουστάρουν, με το επιχείρημα ότι «αφού έγινε αυτό, όλα τα υπόλοιπα είναι εντός της σφαίρας του ορθολογισμού, όσο σουρεαλιστικά ή απίθανα κι αν ακούγονται».

*Αφού έγινε ο Άδωνις υπουργός Υγείας... τότε όχι μόνο ο Σαββίδης έκανε προσφορά 6.5 εκ ευρώ στον Ροναλντίνιο, αλλά ο Βραζιλιάνος θα απαντήσει αύριο-μεθαύριο ότι έρχεται και με τα μισά «για να έχει την ευκαιρία να πάιξει μπροστά στο λαό της ΠΑΟΚάρας».

*Αφού έγινε ο Άδωνις υπουργός Υγείας... τότε ο Μολό όχι μόνο είναι «πανωραφάτος» αλλά να είστε βέβαιοι ότι παρέα με τον Μαλουντά στο άλλο άκρο των εξτρέμ του 4-3-3 και τον Τουλαλάν να κόβει και να ράβει μαεστρικά από πίσω, θα κάνουν αρχιεπισκόπους του χρόνου.

*Αφού έγινε ο Άδωνις υπουργός Υγείας... τότε υπάρχει ισχυρή πιθανότητα το CAS να παρέμβει αυτοκλήτως υπέρ του Παναθηναϊκού και να αποκαταστήσει την ιστορική αδικία που έγινε εις βάρος του, στέλνοντας έτσι το «τριφύλλι» σε ιστορικό ευρωπαϊκό ντεζαβού ραντεβού με την Λίνφιλντ.

*Αφού έγινε ο Άδωνις υπουργός Υγείας... τότε υπάρχει μια (μικρή) περίπτωση η «Ώρα των Σπορ» να κυκλοφορήσει δύο συνεχόμενες ημέρες χωρίς φωτογραφία του «απρόβλεπτου “Τίγρη”» στο πρωτοσέλιδό της.

*Αφού έγινε ο Άδωνις υπουργός Υγείας... τότε μπορεί ακόμα και ο -άσχετος σύμφωνα με το βιογραφικό του από αθλητισμό- νέος υφυπουργός, Γιάννης Ανδριανός, να «ξεράνει» τους πάντες επαναφέροντας σε ισχύ το περίφημο «ιδιώνυμο», που είχε εισάγει ο κ. Ορφανός για να το αποσύρει αργότερα ο κ. Ιωαννίδης, κάνοντας έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για την επαναφορά του υγιούς φίλαθλου κόσμου στα γήπεδα.

*Αφού έγινε ο Άδωνις υπουργός Υγείας... τότε μπορούμε να ευελπιστούμε ότι τη νέα σεζόν οι τραυματιοφορείς στα γήπεδα θα φοράνε χλαμύδες, τα φορεία θα είναι φτιαγμένα από πάπυρο και οι πρώτες βοήθειες που θα δίνονται στους τραυματισμένους παίκτες θα είναι μέλανας ζωμός, τον οποίον θα πίνουν από ειδικά κατασκευασμένους αμφορείς οι οποίοι θα απεικονίζουν τον υπουργό να βγάζει πύρινο λόγο υπέρ του νεοφιλελευθερισμού στο λόφο της Πνύκας. Παρατραβηγμένο, ε; Ενώ το ότι έγινε υπουργός υγείας...

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x