Πόλο

Αλλάζει επίπεδο με υποστήριξη των αδερφών Αργυρόπουλων το πόλο του Παναθηναϊκού

Διαφορετικό πρόσωπο αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη σεζόν το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, με την ανάληψη θέσης στα διοικητικά της ομάδας από τους αδερφούς Αργυρόπουλους.

Με νέο διοικητικό σχήμα αναμένεται να πορευτεί την επόμενη σεζόν το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, με στόχο να ανέβει επίπεδο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Trifilara.gr, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εγκρίνει αλλαγές στο πράσινο τμήμα, με τους αδερφούς Αργυρόπουλους (βασικοί μέτοχοι και ιδιοκτήτες της εταιρίας μπισκότων «Παπαδοπούλου Α.Ε») να αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο, ως χορηγοί, υποστηρικτές και αναμορφωτές (πάντα σε συνεργασία με τον Γιαννακόπουλο).

Προπονητής αναμένεται να αναλάβει ο Μάκης Βολτυράκης, με συνεργάτη τον Αντώνη Βλοντάκη. Οι δυο τους θα αναλάβουν την αναδιοργάνωση όλων των ομάδων υποδομών του πόλο. Ο Νίκος Βενετόπουλος, που κρατάει τα ηνία της ομάδας αυτή τη στιγμή θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν, παρότι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωσή της.

Οι αδερφοί Αργυρόπουλοι μέχρι πρότινος στήριζαν τον Υδραϊκό, ωστόσο δεν θα συνεχίσουν σε αυτόν, με τον σύλλογο της Ύδρας να ρίχνει πλέον βάρος στα τμήματα υποδομής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x