Πολλά γκολ περιελάμβανε το... μενού στην προπόνηση της Τετάρτης. Βλέπετε, το γεγονός ότι το πρόγραμμα, μετά το ζέσταμα" είχε τουρνουά με "διπλά" στο 1/3 του γηπέδου βοήθησε σε αυτό, με τους ποδοσφαιριστές να το απολαμβάνουν και να σκοράρουν συνεχώς. Την "μάχη" των σκόρερ κέρδισε ο Τζιμπρίλ Σισέ, που έδειξε να είναι σε μεγάλα κέφια, πετυχαίνοντας τα περισσότερα γκολ. Ακολούθησαν οι Χριστοδουλόπουλος και Σαλπιγγίδης. Οι ομάδες που έπαιξαν στο τουρνουά ήταν οι παρακάτω τέσσερις.

Πορτοκαλί: Τζόρβας, Σισέ, Σαριέγκι, Λέτο, Παντίδος, Κατσουράνης
Πράσινοι: Γκαλίνοβιτς, Μενσά, Μάτος, Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος, Σταμπολζίεφ
Μπλε: Καπίνος, Σιμάο, Καντέ, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης
Κίτρινοι: Καρνέζης, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης (Αναστασίου), Βύντρα, Γκάμπριελ, Μαχλελής

Τραυματίστηκε ο Καραγκούνης

Κατά τη διάρκεια παιχνιδιού ανάμεσα στους "μπλε" και τους "κίτρινους", ο Νίνης χτύπησε, άθελά του τον Καραγκούνη, με αποτέλεσμα, προς στιγμήν, ο "Κάρα" να εκνευριστεί. Ο μέσος του Παναθηναϊκού έχει κάποιες ενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλο, αλλά ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Καραγκούνης αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο συνεργάτης του Χενκ Τεν Κάτε, Γιάννης Αναστασίου.

"Ούτε με λάσο δεν τον πιάνεις"!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, το οποίο περιελάμβανε δυο γύρους (από έξι παιχνίδια ο κάθε γύρος), οι παίκτες έκαναν σπριντ κατά μήκος του γηπέδου. Επειτα, λοιπόν, από αρκετά τρεξίματα, ο Τεν Κάτε έδωσε την εξής εντολή: "Τώρα θα τρέξετε μόνο οι Νίνης, Σισέ, Μελίσσης, Σταμπολζίεφ, Μενσά, Μαχλελής και οι άλλοι θα τους δείτε". Αυτό, λοιπόν, έγινε και ο Γάλλος επιθετικός, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλές προπονήσεις στα πόδια του, έριξε... σκόνη στους συμπαίκτες του. Ο Σισέ τερμάτισε πρώτος, κάνοντας εντυπωσιακό 100άρι, με αποτέλεσμα ο Νίνης να φωνάξει στο τέλος της κούρσας: "Ούτε με λάσο δεν τον πιάνεις"!

* Ο Αντε Ρουκάβινα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο. Οσο για τον Μπράις Μουν, έλαβε μέρος μόνο στο ζέσταμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube