Υπό… συνθήκες χειμώνα έγινε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Η θερμοκρασία στο Κιτζμπούχελ είναι 7 βαθμοί κελσίου, με την βροχή να μην σταματά και τα γύρω βουνά να είναι χιονισμένα! «Είναι απίστευτο αυτό με τον καιρό. Βρέχει εδώ και ώρες. Εχει 7 βαθμούς, δεν μπορώ να το πιστέψω», έλεγε ο Χενκ Τεν Κάτε στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, την ώρα που οι παίκτες του «τριφυλλιού» έτρεχαν γύρω από τα δυο γήπεδα του προπονητικού κέντρου.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, δεν ήταν δυνατόν να γίνει πρόγραμμα με μπάλα. Ετσι, οι παίκτες έκαναν τρέξιμο για 40 λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησαν για το ξενοδοχείο τους.

• Ο Σεμπάστιαν Λέτο άλλαξε παπούτσια, μετά τον δεύτερο γύρο, μια και αυτά που φορούσε δεν ήταν άνετα στα πόδια του. Ο Γκάμπριελ εγκατέλειψε στα μισά, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

• Επτά Ελληνες φίλοι του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν τη σημερινή προπόνηση και δεν… ξέφυγαν από τις συνήθειές τους. Είχαν μαζί τους φραπέ και όλα τα εργαλεία για να φτιάξουν τον αγαπημένο τους καφέ, κατά τη διάρκεια της προπόνησης!

• Προς το τέλος του προγράμματος (στον τελευταίο γύρο) οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανέβασαν την ένταση. Οι Μάτος και Μαχλελής ήταν αυτοί που τερμάτισαν πρώτοι.

• Ο Χενκ Τεν Κάτε ενημερώθηκε για ο τι γράφουν οι εφημερίδες. Την ώρα της προπόνησης, η υπεύθυνη Τύπου, Βέρα Τριανταφυλλοπούλου, έδειχνε στον Ολλανδό τα πρωτοσέλιδα και του τα μετέφραζε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube