Ο Παναθηναϊκός έχει, σύμφωνα με τον Σεντρίκ Καντέ, την ποιότητα και τη δυναμική να αποκλείσει τη Σπάρτα Πράγας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, όπως είπε ο αμυντικός του «τριφυλλιού» είναι η ομάδα να βελτιωθεί και: «δεν πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στο παιχνίδι με την Χόφενχαϊμ. Είναι πολύ καλή η κλήρωση».

«Σε γενικές γραμμές η κλήρωση είναι πολύ καλή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στο παιχνίδι με την Χοφενχάιμ. Ήμασταν πολύ κακοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, θεωρώ όμως ότι σε δέκα με δώδεκα μέρες που είναι το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά, θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», τόνισε ο 29χρονος άσος από το Μάλι και συνέχισε εστιάζοντας στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Είναι πολύ καλή η κλήρωση. Την Σπάρτα την ξέρουμε από πέρυσι και θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά ώστε να φτάσουμε στην πρόκριση στον επόμενο γύρο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Ο ίδιος δεν ξεχνά το τέρμα που σημείωσε στο νικηφόρο 2-1 επί της Γκρόιτερ Φιρτ και: «Ελπίζω να ξανασκοράρω. Θα είναι ό,τι καλύτερο να πάρουμε την πρόκριση με δικό μου γκολ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube