Αργησε πολύ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ –όποιοι τέλος πάντων έχουν μείνει να την εκπροσωπούν– άργησε πολύ να αντιδράσει στα όσα υπόσχεται και... δείχνει ο Μπομπ Κοζώνης. Αφήστε που είναι απορίας άξιον πώς συνεννοούνται οι μέτοχοι για να απαντήσουν στον θείο από το Σικάγο και δεν μπορούν να συνεννοηθούν για να δουν τι θα κάνουν με την ιδιοκτησία τους!
Η ανακοίνωση των μετόχων πάει ένα βήμα παρακάτω: όχι μόνο κατηγορεί τον Κοζώνη ότι μπερδεύεται στα της ΑΕΚ, αλλά προειδοποιεί ότι θα τον στείλει στην αμερικανική δικαιοσύνη ως απατεώνα.

Προφανώς ο κ. Νοτιάς και οι συνεργάτες
του έχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο κ. Μπομπ είναι κάτι παραπάνω από πολίτης μηδαμινής οικονομικής δυνατότητας. Είναι περίπου απατεώνας που επιχείρησε να εμπλακεί στα της ΠΑΕ για να κερδοσκοπήσει εις βάρος της... Οποιος διαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση, σε αυτό θα καταλήξει. Οι συνεργάτες του κ. Κοζώνη τη βρήκαν απλώς προσβλητική. Η ουσία είναι μία και παραμένει: ο Κοζώνης επιχείρησε να χρησιμοποιήσει την ΑΕΚ για να βγάλει κέρδος χωρίς να μπορεί να της βγάλει τη θηλιά από τον λαιμό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Θανόπουλος, που βγήκε μπροστά και μας αποστόμωσε ότι ο Ελληνοαμερικανός έχει λεφτά, παραδόθηκε στην κοινή χλεύη και αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Μένει, όμως, εκείνη η περίφημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, που μιλούσε για «οικονομική επιφάνεια». Εκεί τα πράγματα μπερδεύονται και παίρνει η μπάλα όλους τους μετόχους, με πρώτο και καλύτερο τον κ. Νοτιά, που διαπραγματευόταν με τον κ. Κοζώνη. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ λέει πολλά για τον Ελληνοαμερικανό, αλλά δεν λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα. Η ΑΕΚ βουλιάζει καθημερινά στα προβλήματά της, οι μέτοχοι εμφανίζονται «αμέτοχοι» και διχασμένοι, τα σενάρια «σωτηρίας» κάνουν παρέλαση στις σελίδες των εφημερίδων, αλλά κανένα δεν υλοποιείται. Για το φλέγον θέμα του τι θα γίνει από εδώ και πέρα ούτε ανακοινώσεις υπάρχουν ούτε δηλώσεις.

Ας μην απορούν οι μέτοχοι για τους διακόσιους που πήγαν προχθές στα γραφεία της ΠΑΕ και φώναζαν συνθήματα υπέρ του Μπομπ. Οδηγοί τους ήταν η απελπισία για τη σημερινή κατάσταση και η αγανάκτηση για την αδράνεια των μετόχων. Ετσι που πάνε τα πράγματα, ακόμα κι αν από το Μανσανίγιο ακουστεί η... θρυλική φωνή του Αλεχάντρο Σκλαβενίτης, όλο και κάποιοι πνιγμένοι θα πιαστούν από τα μαλλιά τους, μήπως κι ακούσουν κάτι που να μοιάζει ελπι-
δοφόρο...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube