Προσπάθειες να μεταπείσει τον Μπόγκνταν Πλάνιτς και να τον κρατήσει στις τάξεις της κάνει η Μακάμπι Χάιφα. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ του Ισραήλ, οι πρωταθλητές της χώρας πρόσφεραν στον Σέρβο στόπερ που απασχολεί την ΑΕΚ επέκταση συμβολαίου με αύξηση της τάξεως του 15%, με τις αποδοχές του ετησίως να ανεβαίνουν στις 500.000, για δύο χρόνια.

Πάντως, οι Ισραηλινοί τονίζουν πως η προσφορά της «Ένωσης» παραμένει αρκετά υψηλότερη. Όπως αναφέρουν, οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν στον 30χρονο άσο τριετές συμβόλαιο με 700.000 ευρώ το χρόνο.

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει πρόταση 1 εκατ. ευρώ στη Μακάμπι Χάιφα, χωρίς αυτή να έχει γίνει δεκτή, ενώ δεν αποκλείεται-αν οι Ισραηλινοί δεν αλλάξουν στάση-να αποφασίσει να καταβάλει τη ρήτρα αγοράς του, που ανέρχεται στα 1,8 εκατ. ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δούκας: «Τον Ιούνιο έρχονται τα επιμέρους τμήματα του γηπέδου στον Βοτανικό»

Αθανασίου: «Αν τηρηθούν κανόνες και συμβάσεις για το ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να έχει την αποκλειστική χρήση»

Stoiximan Super League: Τότε ξεκινάει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν

Το πρόγραμμα με τις ημέρες και τις ώρες των playoffs για το 5-8

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας των playoffs - Η ημέρα και οι ώρες των ντέρμπι σε Φάληρο και Τούμπα

Το πρόγραμμα των playoffs: Κοινή ώρα έναρξης στις 3 τελευταίες αγωνιστικές!

Κετσετζόγλου: «Θα μετρήσει πολύ αν φύγει αλώβητη η ΑΕΚ από το Φάληρο-Έχει στοιχεία για να είναι βασικός ο Γκατσίνοβιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Το βλέμμα στους 5 παίκτες του ΠΑΟΚ που αντιμετώπιζαν προβλήματα»

Καλαμάτα στον κόσμο της: «Μια πόλη, μια ομάδα, χιλιάδες ευχαριστώ»

Σταματέλος: «Πολιτική η δήλωση του Βρούτση για ΟΑΚΑ, μέσα στον Απρίλιο περιμένουμε ενημέρωση από Ολυμπιακό»

TAGS: A.E.K.