Stoiximan Super League

Αποφασισμένη και αισιόδοξη για Πλάνιτς η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Μπόγκνταν Πλάνιτς θα αποκτηθεί για το κέντρο της άμυνας.

Όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Μπόγκνταν Πλάνιτς. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κυκλώσει το όνομα του Σέρβου στόπερ για τη θέση του ηγέτη της άμυνας και είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους. Στια τάξεις της «Ένωσης» υπάρχει αισιοδοξία ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο παίκτης θα αποκτηθεί.

Η Μακάμπι Χάιφα έχει απορρίψει τις προτάσεις που έχουν γίνει ως τώρα από την ΑΕΚ, με την πιο πρόσφατη να φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ. Οι πρωταθλητές Ισραήλ θέλουν να κρατήσουν τον στυλοβάτη των μετόπισθεν, ειδικά και εν όψει των αγώνων με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ωστόσο με τον παίκτη να αξιώνει μια μεγαλύτερη πρόκληση και ένα αρκετά μεγαλύτερο συμβόλαιο από το τρέχον, η προσπάθειά τους να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, που κανονικά λήγει το 2023, είναι δύσκολο να καρποφορήσει. Και ίσως γι' αυτό η Μακάμπι Χάιφα να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση άλλου στόπερ.

Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να συνεχίσει την προσπάθεια απόκτησης του 30χρονου άσου κι εφόσον δεν πείσει τη Μακάμπι Χάιφα να τον πουλήσει, είναι πολύ πιθανό να τον αγοράσει καταβάλλοντας τη ρήτρα 1,8 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιό του. Στην περίπτωση αυτή οι Ισραηλινοί δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα και ο Πλάνιτς θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Παράλληλα, σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο είναι και οι συζητήσεις με τον δεύτερο στόπερ που θα αποκτηθεί κι ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Πλάνιτς. Αντίθετα, πιο πίσω φαίνεται πως πάνε οι υποθέσεις του σέντερ φορ και του εξτρέμ, αφενός μεν γιατί ο Χατζί Ράιτ είναι περιζήτητος και η Σοντερίσκε αξιώνει περί τα 2 εκατ. ευρώ για να τον δώσει, αφετέρου γιατί ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Νόρντιν Άμραμπατ, που θα κρίνει για τι είδους ακραίο θα κινηθεί η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x