Stoiximan Super League

Η ατάκα του Λιβάι Γκαρσία που άφησε άναυδους τους παίκτες της ΑΕΚ και η δέσμευση του γυμναστή

Ο διάλογος του γυμναστή της ΑΕΚ, Γκίντο Μπονίνι, με τον Λιβάι Γκαρσία, που άφησε άφωνους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Από τις πρώτες μέρες προετοιμασίας της ΑΕΚ είναι εμφανές πως ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του δίνουν μεγάλη σημασία στη φυσική κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές χύνουν πολλά… λίτρα ιδρώτα καθημερινά υπό την καθοδήγηση του γυμναστή, Γκίντο Μπονίνι.

«Πρέπει να τρέχουμε σωστά, να προπονούμαστε σωστά και να εκτελούμε το πρόγραμμα σωστά, για να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Σε τρεις εβδομάδες, αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που θέλουμε», είπε στους παίκτες χθες ο Αργεντινός υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Όταν ρώτησε τους ποδοσφαιριστές ποια είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχουν πιάσει, ο Λιβάι Γκαρσία απάντησε πως έχει μετρηθεί στα 36 χιλιόμετρα την ώρα, κάτι που άφησε… άφωνους τους συμπαίκτες του. Ο ακραίος επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο διαθέτει τρομερά αθλητικά προσόντα και τα έχει δείξει σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο Γκίντο Μπονίνι στο άκουσμα της απάντησης του Λιβάι Γκαρσία τού είπε πως «… θα σε κάνω ακόμη πιο γρήγορο», ενώ ανάλογη ήταν και η «δέσμευσή» του προς τους άλλους παίκτες, αρκεί να δουλέψουν όπως τους ζητεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x