Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αν φτάσει τόσο ψηλά το κόστος για Πλάνιτς, ίσως κοιτάξει και αλλού για στόπερ η ΑΕΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Αν η ΑΕΚ μπορεί να αποκτήσει τον Μπόγκνταν Πλάνιτς μόνο με την υψηλή ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιό του με τη Μακάμπι Χάιφα, ίσως κοιτάξει και άλλες επιλογές στην αγορά, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ δεν βρίσκει άκρη με τη Μακάμπι Χάιφα ούτε με πρόταση στα 1,3 εκατ. ευρώ. Αν πάει στην κάλυψη της ρήτρας, θα πρέπει να δώσει 1,8 εκατ. ευρώ μετρητά και σε αυτή την περίπτωση, με τέτοια ποσά, αλλάζει και η γκάμα των επιλογών της ΑΕΚ. Θα μπορούσε να πάει σε επιλογές εφάμιλλες ή καλύτερες του Πλάνιτς και σε κάποιον πιο μικρό παίκτη. Εφόσον, λοιπόν, το κόστος για τον Σέρβο φτάσει σε τέτοια ύψη, θεωρώ δεδομένο πως θα κοιτάξει και για άλλες καλύτερες λύσεις με ανάλογα χρήματα», ανέφερε.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις, είπε: «Η ΑΕΚ πάει για οκτώ ξένους, όσους επιτρέπονται δηλαδή, αλλά στην αποστολή μπορεί να είναι πέντε. Ο Χατζί Ράιτ είναι ένας επιθετικός που αρέσει και απασχολεί. Αν μπορούσε να τον πάρει σήμερα, θα τον αποκτούσε, αλλά έχει και άλλους παίκτες στα υπόψη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x