Σε ένα Σαββατοκύριακο χωρίς ποδόσφαιρο ήταν φυσιολογικό να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και το… γέλιο η διαρροή του Ολυμπιακού από την συνάντηση με τις μεγάλες ομάδες παρόντος του επιτηρητή του Ελληνικού ποδοσφαίρου κυρίου Λάκοβιτς. Μην σου τύχει…

Να είσαι Ολυμπιακός, να εκπροσωπείς ουσιαστικά και τον νεοσύμμαχο ΠΑΟΚ, που ήταν παρών και σύμφωνος όπως ακούσαμε από τον Κώστα Νικολακόπουλο, σε συνάντηση με τις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδόσφαιρο και τους εκπροσώπους FIFA - UEFA και να λες όσα είχε πει λίγες μέρες πριν ο Κούγιας. Ναι ο Κούγιας πρόλαβε τους δύο συμμάχους στις… αποκαλύψεις τους.

Τα λόγια λοιπόν αυτού του κυρίου για την ΑΕΚ και την διαιτησία που ακούμε και διαβάζουμε από την Δευτέρα ειπώθηκαν σύμφωνα με διαρροή του Ολυμπιακού από μια κυρία που έχει σήμερα εξώφυλλο το ΦΩΣ και εξέφραζαν και τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο Κώστα Νικολακόπουλο. Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ που συμφωνούσε σε όλα με τα κεντρικά του Πειραιά ζήτησαν ξένους διαιτητές λέει σε όλα τα παιχνίδια για να προστατευτούν από την ΑΕΚ που ελέγχει την διαιτησία.

Μάλιστα ανέφεραν και τον Θωμά Μητρόπουλο σαν έναν άνθρωπο που δουλεύει υπέρ της ΑΕΚ. Ξεπερνάω το ότι δεν μπορεί να μην γνωρίζουν ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος εδώ και χρόνια έχει σχεδόν ανύπαρκτη επιρροή και ότι είναι πλέον ένας συνταξιούχος επενδυτής όπως είχε δηλώσει όταν επέστρεψε στο Μαϊάμι ο Χάιμαν Ροθ στο Νονό 2 και στέκομαι σε μία παράμετρο. Έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο να ασχοληθεί πραγματικά η FIFA - UEFA με το ποιος ήταν ο Θωμάς Μητρόπουλος; Να μάθουν για παράδειγμα τι είχε δηλώσει για αυτόν ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του Ολυμπιακού; Να μάθουν τι είχε πει το δεξί του χέρι για τον Ολυμπιακό και το… Αιγάλεω; Αν πράγματι αποφασίσουν να ασχοληθούν με τα όσα είπε ο Κούγιας και επανέλαβε η κοπέλα που είχε πρωτοσέλιδο το Φως υπάρχει άφθονο υλικό.

Για παράδειγμα υπάρχει ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στην εφημερίδα της οποίας το εξώφυλλο δημοσιεύουμε στο παρόν άρθρο για να διευκολύνουμε τον άτυχο κύριο Λάκοβιτς. Και τον λέμε άτυχο γιατί μπροστά στα μάτια μας τον είδαμε να μην μπορεί να προσεγγίσει τον μπουφέ στο ημίχρονο του Ελλάδα - Ουγγαρία αφού τον ακολουθούσε και του μίλαγε συνεχώς (ακατάληπτα) ο Σάββας Θεοδωρίδης!



Σε ότι αφορά την ουσία του θέματος μακάρι να έρθουν ξένοι διαιτητές για όλα τα ματς των μεγάλων. Αν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που συμφωνεί το είχαν ζητήσει από την πρώτη αγωνιστική τότε ο Ολυμπιακός θα είχε σίγουρα δύο βαθμούς λιγότερους και το πιθανότερο τρεις από τον αγώνα της Νέας Σμύρνης ενώ ο ΠΑΟΚ θα είχε ξεκινήσει με γκέλα μέσα στην Τούμπα αφού το πολύ πολύ που θα είχε κερδίσει ο θεατρίνος Πρίγιοβιτς όταν έπεσε μισή... ώρα πριν τον ακουμπήσει ο γκολκίπερ της Τρίπολης θα ήταν μια κίτρινη κάρτα.

Η ΑΕΚ θα είχε τους βαθμούς που έχει. Άλλωστε έχει παίξει δύο αγώνες με ξένους διαιτητές, δύο με Θεσσαλονικιούς και χρεωμένους στον ΠΑΟΚ σε ανύποπτο από τον νέο σύμμαχο του που ξέρει καλύτερα από όλους την ανθρωπογεωγραφία των διαιτητών (Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος) και δύο αδιάφορους διαιτητές στα εύκολα ματς με Γιάννενα και Πανιώνιο.

Ας δει τα ματς όλων των ομάδων ο κύριος Λάκοβιτς και σίγουρα θα καταλάβει πόσο σοβαρά ήταν τα λεγόμενα του Κουγια που μετέφερε η κυρία που έχει πρωτοσέλιδο το ΦΩΣ με την σύμφωνη γνώμη του μαχητή ΠΑΟΚ που μόλις το καλοκαίρι πανηγύριζε μέσω… τρίτων αλλά στενά συνδεδεμένων επειδή έφυγαν όλοι οι διαιτητές της… ΑΕΚ και έμεινε μόνο ο Κομίνης για ξεκάρφωμα.

Ηταν σίγουρα ένα χρήσιμο ραντεβού για τον κύριο Λάκοβιτς. Κατάλαβε ποιοι είναι οι σοβαροί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενώ αν ψαχτεί θα μάθει ποιος είναι και για ποια ομάδα έκανε το άσπρο… μαύρο τόσα χρόνια ο Θωμάς Μητρόπουλος και ποιος ήταν αυτός που ουσιαστικά τους έστελνε μια ομάδα… μόνιμα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης θα έχει ενδιαφέρον αν ψάξει ο κύριος Λάκοβιτς να μάθει την άποψη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τον κύριο Κούγια του οποίου τα λόγια μετέφερε η κυρία που έχει εξώφυλλο το ΦΩΣ με το ΠΑΟΚ να συμφωνεί.

Μόλις πέρυσι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είχε χαρακτηρίσει την συμπεριφορά του κυρίου Κούγια ως: “συμπεριφορά που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης” ενώ σε μία από τις πάμπολες φορές που είχε αναφερθεί στο πρόσωπο του ο Κώστας Καραπαππάς, παλαιότερα, μιλώντας εκ μέρους του Ολυμπιακού είχε πει: “Πλέον ο κύριος Κούγιας κινείται στη μυθομανία”…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.