Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Άρης! Μετά την ήττα στη Λαμία, δεύτερη σε ισάριθμα παιχνίδια στη Stoiximan Super League, ο Τόλης Τερζής υπέβαλε την παραίτησή του στον Θόδωρο Καρυπίδη, με τον ισχυρό άνδρα των «κίτρινων» να την κάνει αποδεκτή!

Ο 52χρονος κόουτς, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά και ο Αλέξης Σαββόπουλος, μεταφέροντας την είδηση της παραίτησής του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, έβγαλε, έτσι και τον Καρυπίδη από τη δύσκολη θέση, αφού μετά και τη νέα ήττα ήταν δεδομένο ότι θα δρομολογηθούν εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Άρης ηττήθηκε και από τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν άτυχος. Κόντρα στη Λαμία, ωστόσο, η εικόνα των «κίτρινων» ήταν αποκαρδιωτική…

Κάπως έτσι, ο κ. Τερζής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης για την επόμενη ημέρα στον Άρη, που έχει ξεκινήσει με 0/2 τη σεζόν!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε στο τέλος της περσινής σεζόν, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα -που αποχώρησε και εκείνος πριν από λίγο καιρό για προσωπικούς λόγους- να διατηρήσει τον Τόλη Τερζή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τερζής ανέλαβε αρχικά σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν αποχώρησε ο Χερμάν Μπούργος από το «Κλεάνθης Βικελίδης», και σε δεύτερο χρόνο από τις αρχές Φλεβάρη μέχρι και σήμερα, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας με τον Άλαν Πάρντιου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο επιδραστικός παίκτης της σεζόν ο Πινέδα

Τσακίρης: «22 χαμένοι βαθμοί μετά το 80' για την ΑΕΚ, μόνο 2 ήθελε για το πρωτάθλημα»

Στην προεπιλογή της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έσε!

Ιβάν Σαββίδης στο γλέντι του ΠΑΟΚ: «Αυτό που πετύχατε έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους - Η ομάδα είναι οικογένεια»

Μορόν, Ποντένσε ή Τάισον: Ποια ήταν η κορυφαία… γκολάρα της τελευταίας αγωνιστικής; (poll)

Ντέμης: «Όλοι έχουν λόγο να είναι χαρούμενοι εκτός από τον Παναθηναϊκό - Σοφή η επιλογή του Κόντη»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός παίζει την ύπαρξή του το Σάββατο - Δεν θέλει διάλυση η ομάδα, αλλά σοβαρή ενίσχυση»

Σαββόπουλος: «Ματς ζωής και θανάτου για Άρη και Παναθηναϊκό ο τελικός του Κυπέλλου»

Τσορμπατζόγλου: «Η αξία των ηττημένων δίνει μεγάλη δόξα στον ΠΑΟΚ - Τεράστια ευκαιρία να μπει στο Champions League»

Ο Μητσοτάκης ξαναχτύπησε στο TikTok για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και το 3/3 στις προβλέψεις του!

TAGS: Άρης