Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή στον Άρη ο Μάντζιος»

Ακούστε τα νέα του Άρη από τον Αλέξη Σαββόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Άρη, μετά τη νέα ήττα της ομάδας στη Λαμία και την παραίτηση του Τόλη Τερζή, μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη χρονική περίοδο, με τα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο, και στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Μάντζιος είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στον Άρη. Ξέρει τι θα συναντήσει στον Άρη και για εμένα είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν θα ήταν σοφό για τον Θόδωρο Καρυπίδη να πάει σε έναν ξένο προπονητή, που μέχρι να καταλάβει τι γίνεται, να έχουμε φτάσει στην 6η ή την 7η αγωνιστική. Για αυτό τον λόγο, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε και τηλεφώνησε στον κ. Μάντζιο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Οι δυο τους συζήτησαν ορισμένα πράγματα, ο Μάντζιος ζήτησε λίγο χρόνο για να κουβεντιάσει και σήμερα το πρωί έδωσε τη θετική του απάντηση. Αύριο θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει την προετοιμασία και για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ένα παιχνίδι που μοιάζει με πρόωρο τελικό, καθώς δεν παίρνει την ομάδα να κάνει ένα τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα. Είναι θετικό ότι ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη η νέα θητεία του. Υπάρχουν αδυναμίες στο ρόστερ και ο Μάντζιος γνωρίζει πολύ καλά πως υπάρχει πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x