Δύο… πρόσωπα παρουσίασε η Μακάμπι Χάιφα στον χθεσινό τελικό του Σούπερ Καπ του Ισραήλ, τον οποίο παρακολούθησε από κοντά ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως υπογράμμισε ο Ηρακλής Αντύπας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είδε δύο ομάδες ο Μαρτίνς στον χθεσινό τελικό του Σούπερ Καπ στο Ισραήλ μεταξύ της Μακάμπι Χάιφα και της Χάποελ Μπερ Σεβά. Μία ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, καθώς έβαλε γκολ μετά από 9 πάσες και γκολ με σουτ στην κίνηση. Έγινε η σέντρα, 9 πάσες και μπήκε το γκολ. Είναι μία ομάδα γρήγορη, πλαγιοκοπεί, έχασε δύο ευκαιρίες που δεν χάνονται», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.



«Έδειξε πράγματα που πρέπει να είναι προσεκτικός ο Ολυμπιακός. Η Χάιφα διαθέτει ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Στο β’ μέρος ήταν μία άλλη εντελώς ομάδα, κάτι φυσιολογικό για τη συγκεκριμένη περίοδο. Στο πρώτο μέρος είχε 11 τελικές και στο β’ ημίχρονο δεν έκανε ευκαιρία, ενώ κινδύνεψε να χάσει το ματς στην κανονική διάρκεια του αγώνα», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, τόνισε: «Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό. Για τον Λουκεμπάκιο, είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό και η Χέρτα έδωσε πάρα πολλά χρήματα για να τον αποκτήσει και δεν κατάφερε να προσαρμοστεί. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και δεν ξέρουμε αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον δανεισμό ή την αγορά του. Νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον, αν και ο Ολυμπιακός δεν λέει τίποτα για τα μεταγραφικά, από τη στιγμή που τους καίνε τα ματς με την Μακάμπι. Άλλωστε, έχει και την κακή παράδοση με ομάδες από τη συγκεκριμένη ομάδα, ενώ υπάρχει και η παράδοση του Μαρτίνς στα προκριματικά. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο, όμως, ο εξτρέμ που ψάχνει ο Ολυμπιακός να μην έχει γραφτεί εδώ (Ελλάδα) αλλά και στο εξωτερικό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube