Stoiximan Super League

Θετική η Χέρτα για την παραχώρηση του Λουκεμπάκιο

Αλλαγή υπήρξε στη στάση της Χέρτα Βερολίνου όσον αφορά την ενδεχόμενη πώληση του Ντόντι Λουκεμπάκιο, ο οποίος απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση στη θέση του εξτρέμ.

Σε ανοικτή γραμμή με τη Χέρτα Βερολίνου για τον Ντόντι Λουκεμπάκιο βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Βέλγο εξτρέμ, ο οποίος εκείνο που γνώριζε μέχρι πρότινος ήταν πως δεν θα αποτελέσει βασική επιλογή στη γερμανική ομάδα.

Μάλιστα, ο παίκτης ενόψει του Μουντιάλ στο Κατάρ θέλει να πάει σε έναν σύλλογο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, πόσω μάλλον αν φτάσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League, για να κερδίσει μία θέση στην αποστολή του Βελγίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η τελευταία πληροφορία από τη Γερμανία αναφέρει πως η Χέρτα άλλαξε στάση και δείχνει θετική για την παραχώρηση του Λουκεμπάκιο, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις και τελικά να προχωρήσει το θέμα του Βέλγου για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει και άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα η Μπριζ, αλλά η προοπτική ο Βέλγος άσος να παίξει στο Champions League αποτελεί ξεχωριστό δέλεαρ για εκείνον και την καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x