Την πολύ καλή εικόνα που βγάζουν οι Άνταμ Τσέριν και Χόρντουρ Μάγκνουσον παρότι «νέοι» αμφότεροι στον Παναθηναϊκό, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Τόσο ο Τσέριν όσο και ο Μάγκνουσον έβγαλαν την χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού που ήταν υψηλής δυσκολίας με λιγότερες μέρες προετοιμασίας και αυτό δείχνει πως έχουν μεγάλο επίπεδο ετοιμότητας. Κάτι που ικανοποιεί αναμφισβήτητα τον Γιοβάνοβιτς. Σίγουρα λιγότερο ο πρώτος και περισσότερο ο δεύτερος θέλουν να βρουν τα πατήματά τους, αλλά είναι σε καλή κατάσταση. Γενικά, οι έως τώρα κινήσεις του Παναθηναϊκού έχουν ανεβάσει το επίπεδο και αυτό είναι το ζητούμενο και για τις επόμενες μεταγραφές», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο βασικός μεταγραφικός σχεδιασμός του «τριφυλλιού» προβλέπει να γίνουν άλλες πέντε κινήσεις, χωρίς να αποκλείει να προκύψει και κάτι εξτρά τις τελευταίες ημέρες.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας επισήμανε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού κάνουν πολύ εύκολα κάποια πράγματα πλέον, αφού φέτος ξέρουν καλά τον προπονητή τους.

Ενώ αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Σεπφ και Μπλάνκο, καταγράφοντας τις ελάχιστες πιθανότητες απόκτησής τους από πλευράς «πράσινων», αλλά και στους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Προτεραιότητα της ΑΕΚ η απόκτηση βασικού κεντρικού χαφ με τα χαρακτηριστικά των Πινέδα και Μαρίν»

Χωρίς επτά η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι έχει καλύψει νωρίς κενά ο Παναθηναϊκός - Το βάρος στον αριστερό μπακ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ καίγεται για άμεση ενίσχυση - Γίνεται προετοιμασία με μισή ομάδα»

Τσανάκας: «Οι λεπτομέρειες για το… θέατρο των ονείρων του Ολυμπιακού»

Χαρδαλιάς για «Νέο Καραϊσκάκης»: «Είναι εντυπωσιακό, ένα στολίδι - Ο Ολυμπιακός αποκτά το γήπεδο που του αξίζει»

Η νέα εποχή του Καραϊσκάκη: Αυτά θα είναι τα βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του!

Το «ευχαριστώ» Μαρινάκη σε Κόκκαλη για το Καραϊσκάκη και η συγκίνησή του για το ευρωπαϊκό «σε ελληνικά χώματα»

Μαρινάκης για μεταγραφές: «Υποχρεωμένοι να κάνουμε την ομάδα κάθε χρόνο πιο δυνατή - Υπάρχει μπάτζετ 30 εκατ. ευρώ»!

Μαρινάκης: «Για τα δύο χρόνια που θα διαρκέσουν τα έργα, ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ»