Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Η χημεία που υπάρχει και η επιπλέον ποιότητα που έρχεται

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τα μισά του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και δείχνει ότι έχει ως ομάδα μια ομοιογένεια και μια σπάνια χημεία.

Οι "πράσινοι" βρίσκονται πλέον στην 9η ημέρα προετοιμασίας τους στο Τιρόλ της Αυστρίας και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 19 Ιουλίου. Έχουν, επίσης, να δώσουν δυο ακόμη φιλικά, το αυριανό με την Αλ Ντουχάιλ και το πιο δυνατό με τη Λεβερκούζεν στις 17 του μήνα.

Καθημερινά μέσω των προπονήσεων, φαίνεται ότι τριφύλλι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Έχει βάλει γερές βάσεις, το σύνολο των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσιάζεται συμπαγές, με ομοιογένεια και χημεία, που είναι σημαντικά στοιχεία ενόψει της νέας σεζόν και κυρίως στα πρώτα ματς για τα προκριματικά του conference league.

Με την ομάδα να δουλεύει σκληρά καθημερινά και το γκρουπ να "δένεται"- αγωνιστικά και μη- όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα, αυτό που αναμένεται σύντομα είναι η περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση.

Μετά τις τέσσερις μεταγραφές που έχουν γίνει (Λοντίγκιν, Γκάνεα, Τσέριν, Μάγκνουσον) θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμα. Το "τριφύλλι" έχει στοχεύει σε χαφ και εξτρέμ και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κυκλώσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και το επόμενο διάστημα αναμένονται να γίνουν γνωστές οι νέες μεταγραφικές ενισχύσεις για τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x