Αλλαγές προαναγγέλλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ πήρε θέση μέσω Instagram για τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό (71-95), ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο «... αφού δεν έχει κανένας την τσίπα να το κάνει» και άφησε να εννοηθεί πως επίκεινται αλλαγές στην ομάδα για να «... ξαναβρεθούμε εκεί που ανήκουμε, στην κορυφή».

Παράλληλα, έδειξε και τις προθέσεις του σχετικά με την παραχώρηση του ΟΑΚΑ δείχνοντας να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα της κυβέρνησης για αλλαγή του νόμου σχετικά με τη χρήση του πάρκινγκ κάνοντας λόγο για «τήρηση του νόμου για το ΟΑΚΑ».

Μένει να φανεί ποιες αλλαγές εννοεί ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ κι αν αυτές θα αφορούν στον προπονητή ή ακόμη και στο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρωί του Σαββάτου (31/12):

«Αφού δεν έχει κανείς την τσίπα να ζητήσει συγγνώμη είτε από τον κόσμο είτε από τον ίδιο τον σύλλογο που διέσυραν χθες, θα την ζητήσω εγώ.

Με τις απαραίτητες αλλαγές, αλλά και την τήρηση του νόμου για το ΟΑΚΑ, θα ξαναβρεθούμε εκεί που ανήκουμε... Στην κορυφή.

Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία!
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Τότε θα παρουσιαστεί η μακέτα του νέου ΣΕΦ - Τι ισχύει με την ονοματοδοσία»

Πετρίδης: «Έχει χαθεί η επικοινωνία μεταξύ Αταμάν και παικτών - Ο Σλούκας πρέπει να αποτελεί παράδειγμα»

Σαββόπουλος: «Άμεσα η απάντηση Σπανούλη στον Άρη - Έχει πει στον Ζήση ότι δεν θα το κάνει σίριαλ»

Πόσταρε Μπαρτζώκα να τραγουδάει σύνθημα ο Ολυμπιακός

Το σχόλιο Γιαννακόπουλου για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Μαξίμου

Μύδροι Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα: «Παραχαράκτης της ιστορίας, είσαι πολύ μικρός για να μιλάς για εμάς»!

Ο Τζόλης καλωσόρισε την οπαδό της Μπριζ, Τζούλι Βανλού, στον Αθηναϊκό!

«Κουράγιο στο αγαπημένο μας παιδί...»: Οι δηλώσεις Σάκοτα για τον χαμό του πατέρα του Φλιώνη και το Game 2 με Ολυμπιακό

Έτοιμος για το Game 2 με Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ: «Να στείλουμε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι με την ώθηση του κόσμου»

Η γιορτή για το 4ο, το λάβαρο και η αποθέωση σε Πίτερς: Η παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ