Euroleague

Παράπονα των οργανωμένων του Παναθηναϊκού σε Πεδουλάκη-Παπαγιάννη μετά τη βαριά ήττα!

Περίπου 50 οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στη φυσούνα του ΟΑΚΑ και είχαν συζήτηση σε ήπιο τόνο με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τον Γιώργο Παπαγιάννη μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό!

Καζάνι που βράζει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό!

Η βαριά ήττα με σκορ 95-71 από τον Ολυμπιακό, που είναι, μάλιστα και η μεγαλύτερη εντός έδρας για το «τριφύλλι» από τον «αιώνιο» αντίπαλο, έχει προκαλέσει την οργή των «πράσινων» οπαδών!

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι, βλέποντας την ομάδα τους ανήμπορη να αντιδράσει, ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες, φωνάζοντας μεταξύ άλλων «Αιώνια πιστός, αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός» και «Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα, παίξτε με τρέλα, παίξτε με ψυχή και όποιος δεν γουστάρει, να πάει να γ@@@»!

Μετά τη λήξη του αγώνα, δε, αντιπροσωπεία των οργανωμένων, περίπου 50 άτομα, προσέγγισαν τη φυσούνα και τα είπαν σε ήπιο ύφος με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τον Γιώργο Παπαγιάννη, ζητώντας εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδα. Αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» εκεί γύρω στα μπλε καθίσματα, επίσης, παρέμειναν στις θέσεις και… συμμετείχαν στο κράξιμο, αλλά ευτυχώς η κατάσταση δεν ξέφυγε και η συζήτηση έγινε σε οικογενειακό κλίμα επί της ουσίας.

Ο αρχηγός και ο General Manager του Παναθηναϊκού ζήτησαν συγγνώμη από τους φιλάθλους για την εμφάνιση των «πράσινων» και κάπου εκεί έλαβε τέλος η συζήτηση των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x