Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 της ΑΕΚ παρουσίασε την ποιότητά του ως ομάδα στο ΟΑΚΑ, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, εξέφρασε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα το +7 μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ», ήταν το αρχικό του σχόλιο για τα χθεσινά αποτελέσματα.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που έκριναν το χθεσινό ντέρμπι, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακό πήρε μία νίκη, γιατί έχει την ποιότητα των παικτών για να τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Και παίκτη σαν τον Ελ Αραμπί δεν θυμάμαι. Ο επιθετικός σημαδεύει κάτω από τα πόδια, για να μπορέσει να το στείλει στη γωνία. Και ο Λαλά αρχίζει να βγάλει μία ποιότητα.

Στο 1-0 του Αγκιμπού διώχνει όποιο άγχος υπήρχε για να πάρει το προβάδισμα και να κερδίσει το ματς. Μετά το 1-1 εκείνο που μέτρησε ήταν η ποιότητα. Πέρα από τη φάση του Άμραμπατ, μέχρι να γίνει το 3-1 και στη συνέχεια το 3-2, δεν έχει δείξει κάτι άλλο η ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη, διαχειρίστηκε αυτά που έπρεπε και δεν ζορίστηκε από την ΑΕΚ, μπροστά σε 40.000 κόσμου και με το κίνητρο που είχε η αντίπαλός του
».

Καταλήγοντας, μίλησε και για τη χθεσινή εμφάνιση του Βατσλίκ, που έκανε κακή έξοδο στο γκολ του Αραούχο: «Έχει ένα θέμα στις εξόδους του, στα προηγούμενα ματς έβγαινε και μάζευε την μπάλα και έδινε μία σιγουριά. Χθες πρέπει να έγινε μία ασυνεννοησία με τον Σωκράτη και η έξοδός του είναι κακή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube