Τα δεδομένα που επικρατούν αυτή την στιγμή στο κομμάτι των ανανεώσεων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που λήγουν μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό με τα συμβόλαια. Παίκτες που μέχρι πρότινος δεν συζητούσαμε καν αν θα μείνουν, αλλά τώρα έχει αλλάξει αυτό. Ο Βιγιαφάνιες, ο Μαουρίσιο. Λήγουν τα συμβόλαια και του Χουάνκαρ με τον Χατζηγιοβάνη. Αυτοί οι δύο είναι που απασχολούν περισσότερο. Πιο πολλές πιθανότητες έχει αυτή την στιγμή να μείνει ο Χουάνκαρ παρά ο Χατζηγιοβάνης, αλλά θα δούμε. Θα φύγει και ο Μπουζούκης. Ο Παναθηναϊκός για να κάνει ένα βήμα παραπάνω χρειάζεται πιο ποιοτικούς παίκτες την νέα σεζόν», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το αυριανό παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Βόλο έχει ένα ακόμα «πρέπει», τρίτο στην σειρά, αφού το Κύπελλο αποτελεί στόχο!

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, αναφέροντας ποιες θέσεις «παίζονται»…

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube