Κύπελλο Ελλάδας

Με Ρούμπεν Πέρεθ, αλλά χωρίς Σένκεφελντ η αποστολή του Παναθηναϊκού για Βόλο

Με τον Ρούμπεν Πέρεθ, αλλά χωρίς τον Σέκεφελντ που έμεινε εκτός της 21μελούς αποστολής θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο αύριο (1/12) στο Κύπελλο. Προλαβαίνουν την ΑΕΚ Καρλίτος-Λούντκβιστ!

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Τρίτη (30/11) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (1/12) αγώνα Κυπέλλου κόντρα στο Βόλο, στις 19:00, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας επανήλθαν οι Ρούμπεν Πέρεθ, Καρλίτος και Ραμόν Λούντκβιστ, και θα είναι άπαντες διαθέσιμοι για το ματς με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ενώ το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης προτού συνεχίσει με ατομικό.

Αντιθέτως, θεραπεία έκανε ο Αχιλλέας Πούγγουρας και ατομικό οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιασίν Αγιούμπ και Ούφε Μπεκ, που δεν υπολογίζονται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ομάδα της Μαγνησίας. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x