Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Νίκη με καθαρό σκορ ο Παναθηναϊκός, θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι το Κύπελλο είναι ένας στόχος για τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στις αλλαγές που σκέφτεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα.

Βάσεις πρόκρισης καλείται να βάλει ο Παναθηναϊκός αύριο απέναντι στον Βόλο, αφού ο θεσμός του Κυπέλλου τον ενδιαφέρει, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, όχι πολλές, ακολουθεί και η ΑΕΚ. Ένας υποψήφιος να παίξει είναι ο Ρούμπεν που μπήκε και αποστολή. Το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση που θέλει να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός, ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ότι ο Βόλος είναι μια καλή ομάδα και δεν θέλει να χαλάσει την χημεία της δικής του. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίσει με καθαρό σκορ, χωρίς να δεχτεί γκολ», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την 11άδα του «τριφυλλιού» κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως θα δούμε τον Παλάσιος από την αρχή πιθανώς και τον Χατζηγιοβάνη, στα χαφ ίσως μείνει έξω ο Μαουρίσιο, που τον θέλει ο Γιοβάνοβιτς και για το ματς της Κυριακής, και να έρθει από τον πάγκο ενώ δεν αποκλείεται να παίξει και ο Διούδης.

Τέλος, σχολιάζοντας το ροτέισον που ενδεχομένως να κάνει ο Γιοβάνοβιτς, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως, με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει στο κέντρο του και Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλο και Βιγιαφάνιες για να έχει «τρεξίματα».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x