Στην Ισπανία παραμένει ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος έχει πάρει τα «κλειδιά» του Ολυμπιακού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα του επόμενου προπονητή της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει επαφές με αρκετούς ανθρώπους για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο, όμως φαίνεται πως έχουν ξεκαθαρίσει κάποιες από τις προθέσεις του αναφορικά με τον «εκλεκτό».

Στην κορυφή της λίστας του Κορδόν βρίσκεται ο Μαρθελίνο. Ο Ισπανός προπονητής θέλει να ολοκληρωθεί πρώτα η LaLiga και μετά να αποφασίσει για το μέλλον του. Μέχρι στιγμής δεν φέρεται αν έχει δεχθεί κάποια σοβαρή πρόταση για την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και όλα δείχνουν ότι θα εξετάσει την προοπτική να εργαστεί στο εξωτερικό.

Στα χέρια του υπάρχει μία πρόταση από ομάδα της Αραβίας/Κατάρ, όμως η παρουσία του Κορδόν στην «ερυθρόλευκη» πραγματικότητα μπορεί να ανατρέψει όσα είχε στο μυαλό του μέχρι πρότινος.

Από τη μεριά του, ο Ερνάν Κρέσπο φαίνεται πως «ανεβαίνει» μέρα με τη μέρα, ενώ στα υπ’ όψιν βρίσκεται και ο Τάτα Μαρτίνο. Ο Ντιέγο Μαρτίνεθ, με τη σειρά του, είναι ένας νεαρός προπονητής, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τίγκρε και αυτό μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα.

Τέλος, ο Μπορδαλάς είναι ένας τεχνικός που αρέσει στον 59χρονο παράγοντα του Ολυμπιακού, όμως έχει τονίσει πως θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά τις 5 Ιουνίου και στο μυαλό του αυτή τη στιγμή είναι μόνο η Χετάφε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Μια τόσο γεμάτη εμφάνιση του Ολυμπιακού ήρθε πριν από το κομβικότερο παιχνίδι»

Το μήνυμα στήριξης των παικτών του Αστέρα και η αφιέρωση του Αλάγκμπε στον Σιλά: Η παρακάμερα του Asteras AKTOR

Μουκουντί για τις 100 εμφανίσεις με την ΑΕΚ: «Υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη που φοράω αυτή τη φανέλα»

Κετσετζόγλου: «Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΚ-Κάνουν… πλάκα οι διαιτητές με τα κριτήρια που σφυρίζουν»

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο