Stoiximan Super League

Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η ήττα της Ρόμα από τη Φιορεντίνα

Η Ρόμα ηττήθηκε με ανατροπή από τη Φιορεντίνα (2-1) και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός της 6άδας. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό για τον Ολυμπιακό σχετικά με τα playoffs του Europa League.

Το... θρίλερ σχετικά με τον γύρο του Europa League που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός συνεχίζεται!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Ρόμα έπεσε θύμα απίθανης ανατροπής από τη Φιορεντίνα (2-1) , παρά το γεγονός πως κρατούσε στα χέρια της το τρίποντο μέχρι το 85', χάνοντας έτσι οριστικά το «τρένο» της πρώτης 4άδας στη Serie A.

Πλέον, όμως, οι «τζαλορόσι» (60β.), μία στροφή πριν το φινάλε, κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της πρώτης εξάδαςκαθώς τόσο η 5η Αταλάντα (61β.), όσο και η 7η Γιουβέντους (59β.), έχουν ένα ματς λιγότερο. Οι «μπεργκαμάνσκι» φιλοξενούνται από την Ίντερ απόψε το βράδυ (21:45), ενώ, οι «μπιανκονέρι», υποδέχονται αύριο (Κυριακή 28/5) τη Μίλαν.

Εκείνο που χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να αγωνιστεί κατευθείαν στα playoffs του Europa League και να αποφύγει τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, είναι η Ρόμα να κατακτήσει το Europa League - παίζει τελικό με τη Σεβίλλη- αλλά και να τερματίσει στην 5η ή 6η θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Να αναφέρουμε πως στην τελευταία αγωνιστική της Serie A, η Ρόμα υποδέχεται τη Σπέτσια, η Αταλάντα τη Μόντσα και η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Ουντινέζε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x