Ισπανία

Ιραόλα: «Φεύγω από τη Ράγιο, η απόφαση αυτή δεν έχει να κάνει με άλλη ομάδα»

Μιλώντας στα ισπανικά Μέσα, ο Άντονι Ιραόλα γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Για το μέλλον του στο τιμόνι της Ράγιο Βαγιεκάνο αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Άντονι Ιραόλα.

Ο 40χρονος Ισπανός τεχνικός, που βρίσκεται στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού και του Πέδρο Κορδόν για την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων», γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ράγιο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης της Ράγιο με τη Βιγιαρέάλ, ο Ισπανός προπονητής ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αυτή η απόφαση δεν έχει να κάνει με άλλον σύλλογο.

Να θυμίσουμε πάντως πως με βάση το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο Ιραόλα παραμένει μια δύσκολη περίπτωση για τους Πειραιώτες, αφού, τόσο ισπανικές, όσο και αγγλικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του 40χρονου προπονητή.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άντονι Ιραόλα:

«Όπως γνωρίζετε ήδη δεν θα συνεχίσω την επόμενη χρονιά. Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα. Δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις, ούτε συζητήσεις για την επόμενη χρονιά, είτε για τα χρήματα. Δεν είναι αυτός ο λόγος. Έχω ωραία γεύση στο στόμα μου από αυτά τα τρία χρόνια. Είναι η σωστή στιγμή να φύγω. Η ομάδα προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή. Και οι δύο πλευρές ήμασταν ειλικρινείς. Η απόφαση δεν έχει να κάνει με άλλη ομάδα. Ήταν πολύ όμορφα εδώ, από τις 5-6 Ιουνίου θα σκεφτόμαστε για άλλα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x